2777
2789
عنوان

پدر مادر بد

189 بازدید | 21 پست

خونمون شبیه دیوونه خونه هاست 

دیگه دارم روانی میشم تنها آدم عادی این خونه خودمم

دیروز بابام لخت کاملللل از حموم اومده داره تو حیاط میگرده😱یذره خجالت نمی‌کشه یجوری براش عادیه انگار تو جنگل بزرگ شده دوتا داداشم که کلا به پیرهن اعتقادی ندارن

حالا کافیه من یه تاپ بپوشم مامانم منو میکشه 

من نه حق دارم تو خونه شلوارک بپوشم نه تاپ

به حساب خودشون آبروشون میره مذهبی هستن 

هم پدرم هم مادرم فحاشن حالم بهم میخوره از حرف زدنشون هر یه جمله که میگن 10 تا فحش توش هست 

من که هرگز زبونمون نجس نمیکنم به فحش ولی یه داداش کوچیک دارم دلم برا اون میسوزه اصلا خوب تربیت نمیشه 

مامانم شبیه دزده وقتی بابام بهم پول میده میزارم تو کشویی جایی هم‌ پیداش میکنه برش میداره بعدم بهم پس نمیده 

من اصلا مثل هم سن و سالام نیستم 😭 تو این اوضاع ماهی حتی 100 تومنم به من نمیدن 

خیلی خیلی ناخون خشکن خونه دوم خریدن دادن اجاره 

پول اجارشو همش جمع میکنن میزارن تو بانک 

بعد خونه ای که توش زندگی می‌کنیم داغونه انگار خرابس😭😭😭

مامانم از وقتی بچه بودم تا حالا یه لباس برای خودش نمیخره همش لباس بقیرو میپوشه به منم دیشب میگه مگه چشه توهم بپوش من فقط یه سه سالیه که دیگه خودم لباس میخرم اونم با کلی گریه و توسری بابام میگه چرا میری پول خرج میکنی از کجا بیارم بریزم تو شیکمتون 

میگه چرا از لباسایی که من میارم نمیپوشی 

تو فامیل میدونم که وضع ما از همه بهتره 

هم پول اجاره هست هم بابام حقوق میگیره هم میرن بطری و پلاستیک جمع میکنن😱😱

اخه ادم مگه میخواد تو قبرم پولشو ببره کل زندگیم با عذاب بود 

خدا لعنت کنه همچین پدر و مادری تو زندگیم از هیچکدومشون خیر ندیدم 

الان چاره درد من چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میشه گفت...

عمیقا ناراحت شدم عزیزم

امیدوارم بتونی خودتو از این خانواده بکشی بالا...

و حداقل تو یک نفر موفق بشی...

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

پس چه کنه؟

مگه چاره همه چیز شوهر کرده اصلا درست نیست من دارم میبینم جلو چشم اینکار غبطه باید دور بشه از این فضا با هر چیزی که شده کتابخانه هرچی باید از محیط فاصله بگیره

😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن