kourd1121 مدیر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 826 عنوان حالم بده | مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 19 پست از دنیا متنفرم از همه چی متنفرم فقط می خوام زودتر بمیرم کاش عرضش رو داشتم خودمو بکشم هیچ وقت ناز خانوادم رو نداشتم 🫠می خوام حالم خوب بشه ولی نمیشه سعی میکنم ولی نمیشه خدای بزرگ شاهده دو قطبی هستم 1404/04/03 | 10:42 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلا۴۱۹ عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 380 پدر مادرم منو نمیفرستن روانشناس چون سطح سواد خانوادم پایینه چیزی خاصی نمیدونن دارو مصرف کردم چند وق ... ۰۹۳۰۲۰۱۸۶۹۹ . این شماره یه مشاور هست که من قبلا مشورت داشتم باهاشون. نمیدونم تو این حوزه هم کار میکنن یا نه ولی میتونی هماهنگ بشی و بپرسی ازشون خدا صدای قلب های شکسته را می شنود🤍
kourd1121 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 826 ۰۹۳۰۲۰۱۸۶۹۹ . این شماره یه مشاور هست که من قبلا مشورت داشتم باهاشون. نمیدونم تو این حوزه هم کار میکن ... ممنونم ازتون واقعا
kourd1121 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 826 عزیزم🫂خب مشکلاتت چین ؟ اخه میدونم دو قطبی بودن چطوریه ،ولی خب میشه باهاش کنار اومد ،بنظرم چیزای بیش ... سعی میکنم باهاش کنار بیامپدر مادرم نمیدونن دو قطبی چیه البته چون سواد کافی ندارند همیشه دعوام میکنن سر این حتی کتک یه مشکل دیگه هم هست نمی تونم بگم 🥲💔شاید فقط 19 سالمه دارم بزرگش میکنم شاید هم نه
نیلا۴۱۹ عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 380 ممنونم ازتون واقعا خواهش میکنم عزیزم ایشالا موفق میشی. فقط به خودت امید بده خدا صدای قلب های شکسته را می شنود🤍
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6226 سعی میکنم باهاش کنار بیامپدر مادرم نمیدونن دو قطبی چیه البته چون سواد کافی ندارند همیشه دعوام میکنن ... اره میفهمم اینکه خودش باشه یچیزه اینکه بقیه متوجه نباشن یچیز دیگه تاحالا کامل براشون توضیح دادی قضیه رو ؟ بکو عزیزم ، هر مسئله ای تو هر سنی حتما خیلی مهمه که ذهن ادمو درگیر میکنه(: و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊