2821
2789
عنوان

پوسیدگی دندان

188 بازدید | 8 پست

دهانشویه پرسیکا کسی استفاده کرده ؟ نتیجه؟ 

کلا چه راهکاری برای کم کردن پوسیدگی دندان دارین ؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

به هرکی خوبی کردم بعدش کاری کرد پشیمون شم :(

وی وان میزدم یمدت خوب بود ولی اینی که گفتی نمیدونم

ولی بنظرم برای کاهش پوسیدگی

نخ دندان خیلیییییییی مهمه یعنی حتی اگه هرروز مسواک نمیزنی ولی نخ رو بزن حتما

بعدم آخر شبها حتما مسواک بزن

و هر دوسه روز یبار آب نمک پر کن توی دهنت خیلی نمک تاثیر داره

و فلورایدم بنظرم جلوگیری میکنه از پوسیدگی ولی نمیدونم بجز مدارس آزاد میشه زد یا نه چون میگن زیادش مضره!

و اینکه غذا رو همیشه با یطرف فک نخور چون به دندون های یطرف فشار میاد 

و اینکه سعی کن بجز وعده های اصلی وعده های مابین رو کمتر کنی و دهنت زیاد مشغول نباشه چون بشدت ایمنی دهان رو پایین میاره

Keep swimming🪸🐛

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عکس پروفتون خودتونید؟

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

اگر پوسیدگی دندونت خیلی ریز یا قابل ترمیم نیست با رعایت بهداشت استفاده از خمیر دندان فلوراید دار قابل کنترل هست و از پیشرفتش میتونی جلوگیری کنی یا حتی اگر بخوای میتونی در مطب فلوراید تراپی انجام بدی

اما اگر پوسیدگی پیشرفته تر که خب باید ترمیم کنی راه دیگه ای نداری 

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

پوسیدگی کم نمیشه یا از بین نمیره اگر کم باشه و ریز که حالا با رعایت بهداشت میتونی جلو پیشرفتش بگیری که دیگه ترمیم نخواد اما اگر نیاز به ترمیم داره باید ترمیم کنی اگر نکنی هم که خودت میدونی به عصب میرسه 

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

ممنون از راهنماییت

خواهش میکنم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792