2777
2789
عنوان

بارداری شیمیایی

3246 بازدید | 89 پست

دوستان کسی میدونه درمان بارداری شیمیایی چیه من سه تا تجربه داشتم هرکسی بارداری شیمیایی داشته و الان بارداره لطفا بگه چطور درمان کرده و اصلا برای چی این اتفاق میفته 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من سه تا سقط داشتم سختتر از بارداریه شیمیایی ولی نمیدونم بارداری شیمیایی واسه چی اتفاق میفته دلیل سقطهای خودمم نمیدونم😢😢. خودت وهمسرت آزمایش دادین شاید نطفه ضعیف باشه 

باید بری و ازمایشات تحصصی بدی.از قبیل ایمنی.احتمال زیاد ایمنی بدنت بالاست و جنین رو پس میزنه

خب تا میام بفهمم باردارم سریع خونریزی میکنم یعنی دقیقا بعد دو سه روز که ازمایش میدم و مثبت در میاد خونریزی میکنم 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

منم یه بار داشتم آزمایش دادم سیستم ایمنی بدنم بالاس .کمبود ویتامین دی هم داشتم ..الانم باردارم دارم هپارین تزریق میکنم فعلا سونو نرفتم...احتمالا تو هم سیستم ایمنیت بالاس چون اینموقع بدنم نطفه رو یه چیز غریبه میدونه و نمیزاره تشکیل بشه سریع اونو ازبین میبره

منظورازبارداری شیمیایی چیه؟؟!

بارداری که فقط لقاح انجام میشه و قبل اینکه ساک دیده بشه خونریزی میکنی شبیه پریود یکم سنگین تر بتا و بی بی چک‌مثبته بعد خونربزی میگنی

خب تا میام بفهمم باردارم سریع خونریزی میکنم یعنی دقیقا بعد دو سه روز که ازمایش میدم و مثبت در میاد خ ...

خب همون دیگه باید ازمایش ایمنی بدی.برو پیش یه دکتر خوب یا مرکز ناباروری که ازمایشات لازمو انجامبدن

یک نقطه بیش فرق رحیم و رجیم نیست از نقطه ای بترس که شیطانی ات کند.
عزیزم من سه تا سقط داشتم سختتر از بارداریه شیمیایی ولی نمیدونم بارداری شیمیایی واسه چی اتفاق میفته د ...

نه فقط شوهرم ازمایش اسپرم داده سالم بوده خودمم ویتامین دیم پایینه ولی ازمایشای تخصصی ندادم هنوز اخه وضع مالی زیاد جالب نیس 😞شما الان بارداری شدین یا نه 

عزیزم من سه تا سقط داشتم سختتر از بارداریه شیمیایی ولی نمیدونم بارداری شیمیایی واسه چی اتفاق میفته د ...

نرفتی دنبال علتش؟

منم یه بار داشتم آزمایش دادم سیستم ایمنی بدنم بالاس .کمبود ویتامین دی هم داشتم ..الانم باردارم دارم ...

عزینه های ازمایشش و این حرفا چقدر میشه نمیدونین؟

خب همون دیگه باید ازمایش ایمنی بدی.برو پیش یه دکتر خوب یا مرکز ناباروری که ازمایشات لازمو انجامبدن

او همهی شهر ها انجام میدن این ازمایشو یا باید حتما برم تهران و مشهد یا شهرای بررگ اخه ماشهرستان زندگی میکنیم 

عزینه های ازمایشش و این حرفا چقدر میشه نمیدونین؟

من شنیدم از یکی که بهزیستی هزینه های مربوط به سقط مکررو میده یه پرس و جو کن