2777
2789
عنوان

آدم وحوا

135 بازدید | 15 پست

دوستان به نظر شما چرا با اینکه خدا به آدم و حوا گفته بود از همه ی میوه های بهشت بخورید جز میوه این درخت سیب نخورید و بهش نزدیک نشید با اینکه خدا با اونا حرف زده بود و صدای خدا رو تو بهشت شنیده بودن چه چیزی باعث شد که آدم و حوا حرف خدا رو گوش نکنن و از میوه ی اون درخت بخورن؟ اونا که صدای خدا رو مثل حضرت موسی شنیده بودن باید ایمانشون قوی میبود پس چرا از آن میوه درخت خوردن؟

خداااااااا 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه بعضی ها نماز میخونم گناه نمیکنن مگه اونی که حجاب داره دروغ نمیگه همه مون یک سری چیزایی اشتباه رو با آگاهی انجام میدیم و همانا خداوند فرمود خداوند به انسان ستم نمیکند بلکه این انسان است که با گناه کفر به خود ستم میکند

😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن

چون حوا حامله بوده هوس سیب کرده 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

وسوسه شیطان  به اینکه چرا فقط اونا محرومن از این درخت و 

من یه جایی خوندم ( نمسدونم معتبر یا نه ) که شیطان بهشون میگه این سیب رمز جاودانگیه 

مثل اینکه ما انسانها میدونیم سیگار چقدر مضره ولی خیلیا میکشن ،اینم همون

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

شایدم 🤣🤣🤣🤣ولی من بحثم جدیه😌

منم جدی گفتم احتمالا همین بوده 

تو دوره نزدیک پریودیش بوده بدجور هوس کرده 😁

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

منم جدی گفتم احتمالا همین بوده تو دوره نزدیک پریودیش بوده بدجور هوس کرده 😁

حوا تو بهشت حامله نبود اومد روی زمین خدا خواست مجازاتش کنه پریودش کرد که درد و رنج بکشه😎

خداااااااا 💔