2777
2789
عنوان

سفته میخوان

204 بازدید | 7 پست

سلام من امروز داخل یه ارایشگاهی تست دادم و از کارم راضی بود بهم گفت به صورت درصدی باهات کار میکنم. ۷۰ درصد من ۳۰ درصد اون ولی ازم ۱۰۰ میل سفته میخواد بنظرتون خواستش طبیعیه یا نه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید طبیعی باشه. بصورت ضمانت و رسمی بهشون بدی ولی من هیچوقت جایی که ازم سفته بخواند کار نکردم و نمیک ...

خانوادم شدیدا مخالفت کردن و بهم گفتند ما بهت سفته نمیدیم. دلیلی که شما جایی که سفته میخواند کار نکردید چیه؟

حتما یک قرارداد بنویسید که بعدا به مشکل برنخورید.و سفته ها هم اونجا درج بشه

من زیاد سر در نمیارم از این چیزا. یعنی اگه قرار داد نوشته بشه و سفته هم بدم دیگه هیچ مشکلی وجود نداره؟

خانوادم شدیدا مخالفت کردن و بهم گفتند ما بهت سفته نمیدیم. دلیلی که شما جایی که سفته میخواند کار نکرد ...

چون سفته مثل پول میمونه دیگه. مثل چک نیست که بتونی محکم ادعا کنی امانت و ضمانت بوده دست طرف. بعد حالا اگر یه شرکتی بود که میشد بهش اعتماد کرد شاید. اما آرایشگاه احتمال بهم زدن قرارداد خیلی بالاست

کلا هم دوست ندارم سفته دست کسی داشته باشم