2777
2789
عنوان

راست میگن چشما هیم وقت دروع نمیگن

329 بازدید | 8 پست

خانما من به چشمای بعصی آدما نگاه میکنم حالم خراب میشه انگار حس بد دارن 

نمیخوام قصاوت کنما این حسیه که ازشون میگیرم 

مثلا یه همسایه داریم ، واحد روبروییمون ، یه آدم یه شدتتتتتت مردم آزار و عوضی 

چشماش یه جوریه ، یه حس کاملااااا بدی دارع، نگاش میکنم انگار داره فوشم میده با اینکا من کاری به کارش ندارم

نگاش میکنم اعصابم میریزه یهم 

از طرفی یه دوست خانوادگی دارم یه زن خیلیی مهربون ، با گذشت ، ذات پاک ، و.... داره ، هررررسری میبینمش تو چشماش یه حس خوب هست

شما به این جمله که میگن چشما هیچ وقت دروع نمیگن اعتقاد دارید؟؟؟؟؟

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بله حتی از ریخت طرف مشخصه 

به دلیل مشکل فنی سایت با این اکانتم . ⇜ "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند.⇝☚ تاریک اندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... ☛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره کاملا من به وایبی که از چشما می گیرم باور دارم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند