خیلی شیکه.با شلوار کرم و روسری کرم که یه کم ازون مشکی ای در بیاد.کیف و کفشتم گفتی مشکیه دیگه؟ ...
نظر این دوستمونو خیلی پسندیدم من ی سال شلوار خاکی پوشیدم با مانتو مشکی و روسری رنگ شلوارم خیلی شیک شد,,,,ولی رنگ شلوام خیلی خاص و خوشرنگ بود نظر همه رو جلب میکرد
لطفا قبل از هر پاسخی ب این فکر کنید ک آدمها با سلایق و عقاید و نظرات متفاوتی هستند ,یاد بگیریم ک بهم احترام بزاریم
قبول. ولی لطفا به منم توضیح بدین شال به چه مانتوهایی میاد به کدوما نمیاد که منم امسال مد نظر داشته ب ...
ای جان.روسری اخه نهایت رسمیه .بعد این مانتوعه ایشون هم مدلش رسمیه هم جنسش پس باید با روسری بپوشه.همونطوری که شلوار لی به این مانتو نمیاد چون رسمی نیست شال هم براش رسمی نیست.یه تیکه اسپرت میشه یه تیکه رسمی قاطی میشه .
من باشم چون زیرش شومیز بلند داره با شلوار نمیپوشم.با جوراب شلواری ست میکنم.برای روسری یا شال هم چون مشکیه و یقه ش ندل خاصی نداره برو پیج ماژور شال کلی روسری و شال برند داره که میتونی ست کنی با همچین چیزی
قبول. ولی لطفا به منم توضیح بدین شال به چه مانتوهایی میاد به کدوما نمیاد که منم امسال مد نظر داشته ب ...
من ب شخصه وقتی لباسم یقه داشته باشه با روسری میپوشمش ک یقم دیده بشه ,,,ولی یقه ساده باشه هم میشه شال پوشید هم روسری من خودم بیشتر شالو میپسندم البته شال ساده و نازک و بلند
لطفا قبل از هر پاسخی ب این فکر کنید ک آدمها با سلایق و عقاید و نظرات متفاوتی هستند ,یاد بگیریم ک بهم احترام بزاریم