2777
2789
عنوان

کراش زدن شدید

558 بازدید | 17 پست

دوستان من از یکی مثلا خوشم بیاد خیلییی بهش علاقه مند میشم هی خودمو باهاش تصور میکنم و فکر میکنم به غیر از اون دیگه از هیچ کس خوشم نمیاد در حالی که طرف روحشم خبر نداره

یعنی می‌خوام بگم خیلی بد کراش میزنم 

انتخابامم جالب نیست اما نمی‌دونم چرا ولشون نمیکنم 😂

یه چیز بد که از طرف ببینم ازش بدم میاد 

تا حالا سه بار اینجوری شده و من از این شاکیم که چرا این شکلی میشه جالب اینجاست که من از کراش زدن قصدم ازدواجه و به هیچکدومشونم نرسیدم تا حالا همش شکست عشقی میخورم 

وقتی کراش میزنم اصلاااا با اولویت های که تو ذهنمه یکسان نیست ولی نمی‌دونم چرا دوست ندارم دل بکنم از طرف

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الان تو منی یا من توعم؟🫠😂

یکی بگه من چرا باید رو پسر کوچیکتر کراش بزنم در حالی که حتی یه بارم باهاش حرف نزدم؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من الان کراش زدم رو به پسر عطر فروش. شبیه بوراک بازیگر ترک هست.خیلی خوبه از اونم خوشگلتره.اصلا دیگ ...

اگه بوراک دنیز رو میگی اون خیلییی کراشههههه 

من خودمم وقتی از کسی خوشم بیاد اصلااا بهش نگاه نمیکنم مبادا متوجه بشه

الان تو منی یا من توعم؟🫠😂یکی بگه من چرا باید رو پسر کوچیکتر کراش بزنم در حالی که حتی یه بارم باهاش ...

واقعا بخدا من فکر میکنم دیوونم 😂😂

بعد به هیچکدوم از تصوراتم حتی نزدیک هم نمیشم چه برسه بهش برسم

واقعا بخدا من فکر میکنم دیوونم 😂😂بعد به هیچکدوم از تصوراتم حتی نزدیک هم نمیشم چه برسه بهش برسم

اه همین

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

وااا دکتر میخواد چیکار کنه مثلا؟😐

خب طبیعی نیس دیگه

مگه روحش از تو کوچه پیدا کرده

هربار بخاطر یکی شکست بخوره

اونم کسی که اصلا نمی دونه

بره مشاوره  درست میشه به آرامش می رسه. 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....