2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استیل برای خورشت و اش و سوپ و‌اینا مناسبه

منم کرکماز دارم ولی برنجو خمیر و سوخته میکنه

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

استیل افتضاح ترین قابلمس

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

من توش کته میپزم یذره میچسبه ولی بعد از پختن چند دقیقه درشو باز نمیکنم نرم میشه

واااااای عاااشق کرکمازم انقد دوسش دارم نگوووو

پول بیاد دستم حتما سایز دیگشو میخرم 

دلم برات تنگ شده حسین

توی دفترچه راهنما نوشته

باید رعایت کنی

25 دقیقه زیرش روشن باشه

5 دقیقه آخر زیرش خاموش باشه ولی درش بسته باشه

من برگردم عقب نمیخرم، خیلی طراحی مزخرفی داره

برای شستشو خیلی اذیت میشی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
توی دفترچه راهنما نوشتهباید رعایت کنی25 دقیقه زیرش روشن باشه5 دقیقه آخر زیرش خاموش باشه ولی درش بسته ...

شوینده مخصوص استیل بخر یکم اسپری کن بمونه با اسکایپ نرم بشور برق میوفته

بچه ها کسی میدونه چرا قابلمه استیلم وقتی چیزی توش میپزشم دون دون های سیاه یا سفید کف قابلمه میوفته هر چقدرم میشوری دیگه نمیره  ۶ سال پیش ۵ تومن گرفتم مارکش یادم نیست

دلتنگتم پسر آسمانی من 👼🏻🥺❤️