2777
2789

بفرما

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بستگی به علت داره مال من کمبود ویتامین گروه ب بود خداروصدهزار مرتبه شکر با اسید بولیک و ب دوازده و ب شیش روزانه یکبار هم حمله بهم دست نداد خیلی وحشتناک بود

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋

من‌میگرم خفیفه 

وقتی غذا دیر میخورم یا غذا تند باشه 

یا زیاد زیر نور آفتاب میمونم سردرد میشم با حالت تهوع 

چیکار کنم از بین بره 

خیلیا میگن با بالا رفتن سن به مرور از بین میره 

شوهرم بچگی تشنج کرده و بیماری صرع داشته الآن تبدیل به میگرن شده یکم گشنه بمونه یا گرما بزنه فوری سر درد میگیره هر روز باید قرص سردرد بخوره. تو رو خدا چیزی می‌دونی بگو 

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

علائمتو بگو

حساسیت به نور آفتاب ممنوعیات غذایی زیاد 

مثل غذای مونده و سردیجات مثل قارچ فلفلدلمه بادمجان

یه سری ادویه

خواب ناکافی

اینا باعثش میشه

دوستای مهربونم ممنونم که سالها هر بار راهنمایی خواستم خواهرانه کمکم کردین.🌸خدایا شکرت بابت همه نعمتهات🌸
من‌میگرم خفیفه وقتی غذا دیر میخورم یا غذا تند باشه یا زیاد زیر نور آفتاب میمونم سردرد میشم با حالت ت ...

غذای تند اصلا نخور و غذا خوردنت باید بموقع باشه.شب بموقع بخواب و اگه گرمایی هستی نباید بذاری دمای بدنت زیاد بالا بره

من دارم . با گرما، گشنگی، بیخوابی و بوی عطر گرم و تلخ سردرد میگیرم و سه روز طول می‌کشه و معمولا دردش به گردن و کتف و چشمام میزنه

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته

حساسیت به نور آفتاب ممنوعیات غذایی زیاد مثل غذای مونده و سردیجات مثل قارچ فلفلدلمه بادمجانیه سری ادو ...

غذای آماده تا جایی که میتونی نخور. به نور آفتاب زل نزن چون اکثر میگرنی ها به نور حساسن.تو تبت احتملا سرده چای و زنجبیل و دارچین خیلی خوبه.گل گاو زبان هم خوبه.

من دارم . با گرما، گشنگی، بیخوابی و بوی عطر گرم و تلخ سردرد میگیرم و سه روز طول می‌کشه و معمولا دردش ...

غذا و دما خیلی مهمه.غذا باید بموقع و به اندازه باشه و دمای بدنت حتما باید کنترل شده باشه.من خودم چون افت فشار دارم خونه همیشه جوراب پامه و بشکل عجیبی روی سردردو اثر داره.عطر قوی هم نزن.بستن دستمال به سر خیلی تاثیر گذاره