این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡
بستگی به علت داره مال من کمبود ویتامین گروه ب بود خداروصدهزار مرتبه شکر با اسید بولیک و ب دوازده و ب شیش روزانه یکبار هم حمله بهم دست نداد خیلی وحشتناک بود
شوهرم بچگی تشنج کرده و بیماری صرع داشته الآن تبدیل به میگرن شده یکم گشنه بمونه یا گرما بزنه فوری سر درد میگیره هر روز باید قرص سردرد بخوره. تو رو خدا چیزی میدونی بگو
سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
حساسیت به نور آفتاب ممنوعیات غذایی زیاد مثل غذای مونده و سردیجات مثل قارچ فلفلدلمه بادمجانیه سری ادو ...
غذای آماده تا جایی که میتونی نخور. به نور آفتاب زل نزن چون اکثر میگرنی ها به نور حساسن.تو تبت احتملا سرده چای و زنجبیل و دارچین خیلی خوبه.گل گاو زبان هم خوبه.
من دارم . با گرما، گشنگی، بیخوابی و بوی عطر گرم و تلخ سردرد میگیرم و سه روز طول میکشه و معمولا دردش ...
غذا و دما خیلی مهمه.غذا باید بموقع و به اندازه باشه و دمای بدنت حتما باید کنترل شده باشه.من خودم چون افت فشار دارم خونه همیشه جوراب پامه و بشکل عجیبی روی سردردو اثر داره.عطر قوی هم نزن.بستن دستمال به سر خیلی تاثیر گذاره