الان خیلی دو دلم البته عقیم کنم یه گربه دیگه میارم تنها و افسرده نشه
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
دامپزشک به من گفت بذار یکبار حامله بشه و زایمان کنه بعدش عقیم
گربه هرچقدر زایمان کنه عمرش کوتاهتر میشه
و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...
من نمی کنم. اذیت شدن بخاطرش هم تو ذاتشه. تو الان بری درس بخونی، کار کنی شوهر کنی بچه دار بشی یا هرچی خوشحال تری یا اینکه بشینی یه گوشه هیچ کاری نکنی اذیت هم نشی؟ هر موجودی باید سیر طبیعی زندگیش رو طی کنه.
دانشجوی روانشناسی. علاقهمند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.
دامپزشک به من گفت بذار یکبار حامله بشه و زایمان کنه بعدش عقیم گربه هرچقدر زایمان کنه عمرش کوتاهتر می ...
اره من زیاد گربه داشتم
ولی گفتم بذار اول باردار بشه بعد زایمان بچه هاش که دوماهه شدن میرم عقیم میکنم
《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دستهایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم
من نمی کنم. اذیت شدن بخاطرش هم تو ذاتشه. تو الان بری درس بخونی، کار کنی شوهر کنی بچه دار بشی یا هرچی ...
فرق داره
این بچه الان خودش هم اذیت میشه و زجر میکشه
بعد عقیم کنم یه گربه دیگه براش میارم میبرمش یه پارکی هست برای گربه ها اونجا بازی کنه
منم یه گربه ی زخمی رو دارم درمان میکنم با کمک بچه های سایت پاش شکسته بود جراحی شد ..
آخی عزیزم خدا خیرت بده