2777
2789
عنوان

کسی نیست کمک کنه؟

135 بازدید | 11 پست

نی نی سایت عزیز،،میخوام از مشکلم بگم،لطفا جای اینکه منو قطع دسترسی کنین بهم کمک کنین،تقریبا چهارماهه از زلزله گذشته ولی ما هنوز تو چادریم،،معلومم نیست تاکی وضعیتمون این باشه چون خونمون تخریبیه و حداقل پنج شیش ماه کار داره،،به صدجا سپردیم واسه کانکس ولی هیچ خبری نیس،خواهشم از شما اینه صدای من رو به خیری ،،مسئولی برسونید،چون اینجا کانکسا خیلی ناعادلانه توزیع میشه،خودم هیچ،یه برادرزاده پنج ماهه دارم،خدا رو خوش میاد تواین سرما تو چادر باشه،،هر مدرکی لازم باشه میفرستم،،امیدوارم بخاطر رضای خدا یه فکری برا ما بکنید🙏🙏

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دولت که هیچی علی دایی که جلوی حسابشو بستن زیباکلامم داره واسه خودش دهکده میسازه ما مردمم فقط شرمنده ...

دشمنت شرمنده باشه،،بابا بخدا از دیشب تا حالا دوبار پس لرزه اومده،،مردم میترسن برن خونه،،یچیز میگم شاید باورت نشه،،خیلیا چادرشونو کرم زده،می دونم الان تاپیکو تعطیل میکنن😞

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

واقعا ناراحت وضعیت شماییم😔😔😔 ما بجای مسئولین شرمنده ایم

دشمنت،این چه حرفیه عزیز