2777
2789

کاش یا خانواده خوب داشتیم کنارشون زندگی میکردیم

یا همسر و بچه داشتیم 

کانون گرم و سالم خانواده داشتیم

مستقل زندگی کردن تو این جامعه مثل سمه به روح و روان زن

حتی جزئی ترین چیزا مثل لباس پوشیدن هم نمیتونی طبق سلیقه ت بپوشی

من از ترس همیشه سرتاپا مشکی میپوشم مانتوهای بلند لباسای پیرزنی شال های کهنه بدون ارایش اکثرا میرم بیرون که جلب توجه نکنم بخاطر ترس و حرف همسایه ها 

مخصوصا که میدونن تنها زندگی میکنم رفت و امدمم محدود کردم بیرون

منی که یه زمان عاشق تیپ های اسپرت و رنگی بودم الان ۱۰ ساله نمیتونم اونطور که میخوام بخودم برسم ارایش کنم لباس رنگی و زیبا بپوشم در حالی که کمدم زیاده لباس دوست داشتم از این لباسای جدید کت و شلوارهای رنگی بپوشم یا کت و دامن بلند یا شومیز شلوار ولی همه شون حسرته برام

همه ش فکر میکنم این زنها و دخترا حقشونه بپوشن چون دلشون گرمه به شوهراشون یا پدرانشون من به کی تکیه کنم لوس بشم لباس خوب بپوشم خانم باشم همه ش ترس و تنهاییه و انرژیم فقط باید بذارم برا محافظت از خودم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دانشجوام منزل کوچیکی کرج داریم خانوادم اهوازن منم دقیقا تنها مثل تو زندکی میکنم تا ازدواج کنم چه کنم خانوادم دعوا دارن این همه سال ادیت شدم اونجا اینجا هم تک و تنها هستم نه همسری نه چیزی

من میپوشم دلم به کی گرمه؟ هرچی مرد تو زندگیم بود نامرد بود. واسه خودت زندگی کن چند سال دیگه که پیر شدی میبینی حسرت هات غرقت کردن هیشکی ام تورو یادش نمیمونه.

از فردا شروع کن

یکی سر پا موند و رسید:)

بستگی به محل زندگیت هم داره .کاملا موافقم شرایط زندگی زن تنها خیلی سخته .اما دیدم خانومای اطرافم تیپ و قیافشون از بعد جدایی بهتر و آزادتر هم میشه .

شاید خودت هم سخت گرفتی

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

کامل نخوندم اما من یمدت تنها زندگی کردم بعد طلاق مخصوصا که خانواده م پشتم نبوده ن...خیلی سخته ..اصلا دوست ندارم تنها بمونم دوباره... روزای خوبی نداشتم البته ربطی به طلاقمم نداره چون برگردم عقب بازم‌طلاق میگیرم ..حالا اگه بایکی کنار بیای و همخونه داشته باشی خوبه البته الان همخونه خوب وجود نداره ،من خودمم با کسی کنار نمیام کلا 😂😂

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

کامل نخوندم اما من یمدت تنها زندگی کردم بعد طلاق مخصوصا که خانواده م پشتم نبوده ن...خیلی سخته ..اصلا ...

اره خیلی سخته ولی همخونه نمیتونم بگیرم چون تو خونه کار میکنم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بستگی به محل زندگیت هم داره .کاملا موافقم شرایط زندگی زن تنها خیلی سخته .اما دیدم خانومای اطرافم تیپ ...

اره تو جامعه ما مخصوصا تو شهرهای کوچیک تر خیلی زیر ذره بینه یه خانم تنها

من دانشجوام منزل کوچیکی کرج داریم خانوادم اهوازن منم دقیقا تنها مثل تو زندکی میکنم تا ازدواج کنم چه ...

کرج بازم نسبتا بد نیست ولی بشرطی که کسی نفهمه شرایط زندگی تونو 

اره تو جامعه ما مخصوصا تو شهرهای کوچیک تر خیلی زیر ذره بینه یه خانم تنها

تا جاییکه میتونی به مردم و حرفشون بی اهمیت باش 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

اره خیلی سخته ولی همخونه نمیتونم بگیرم چون تو خونه کار میکنم

از عهده اجاره و رهن اگه برمیای ..میتونی دنیال جایی بگردی مثلا طرف  میخواد فقط مادرش تنها نباشه خونه ش میده اجاره ،دوستم الان بخاطر اینکه با خانواده ش کنار نمیومد اینکار وکرد ..البته اونا سوویت و دادن بهش ..خود مادر پرستار داره کلا فقط شبها چون تنها نباشه دادن اجاره به این ..از لحاظ امنیتی م  جاش خوبه خانواده ن حواسشون بهم هست ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀