2777
2789
عنوان

رشته مترجمی زبان‼️

112 بازدید | 7 پست

سلام دوستان،

می‌خواستم درباره رشته زبان صحبت کنم از بچگی به این رشته علاقه داشتم و استعداد هم دارم. 

الان دارم همزمان فرانسوی و انگلیسی می‌خونم، ولی خیلی‌ها می‌گن چرا این رشته رو انتخاب می‌کنی، چون بازار کارش خوب نیست.. و بیکار میشی این موضوع واقعاً ناامیدم کرده.. 

اما من فکر می‌کردم با تلاش می‌شه به درآمد خوبی رسید، چون این رشته شاخه های زیادی داره امروز دوستم گفت که دیوونه‌ای که می‌خوای کنکور زبان بدی! خودش هم پزشکی می‌خونه حسودیم شد راستش چون به نظر می‌رسه آینده کسایی که حالا تجربی یا ریاضی میخونن خیلی بهتره.. چاره چیه؟ چون به رشته دیگه ای هم علاقه ندارم و فقط و فقط عاشق زبان خوندنم🫠

دختری از دیار لرستان، عاشق فلسفه تاریخ و یادگیری زبان های مختلف. دانشجوی مترجمی زبان انگلیسی 👩🎓، اگه علاقه مند به بحثای نصفه شبی فلسفی و تاریخی هستی خوشحال میشم صحبت کنیم، هدفم سربلند کردن خانواده و کمک به بچه های محروم برای تحصیل و ساختن اینده بهتره🫶(کاربری دست دو تا دوست)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقا با همین شرایط تو بودم گوش نده

خیلیم درامد داره 

خیلی بازار کار داره 

سوالی داشتی ازم بپرس

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

منم دقیقا با همین شرایط تو بودم گوش ندهخیلیم درامد داره خیلی بازار کار داره سوالی داشتی ازم بپرس

قربونت برم، خواستم بدونم کدوم شاخه اش بهتره؟ کلا اگه چیزی هست که باید بدونم راجب این رشته بهم بگو :>💗

دختری از دیار لرستان، عاشق فلسفه تاریخ و یادگیری زبان های مختلف. دانشجوی مترجمی زبان انگلیسی 👩🎓، اگه علاقه مند به بحثای نصفه شبی فلسفی و تاریخی هستی خوشحال میشم صحبت کنیم، هدفم سربلند کردن خانواده و کمک به بچه های محروم برای تحصیل و ساختن اینده بهتره🫶(کاربری دست دو تا دوست)

قربونت برم، خواستم بدونم کدوم شاخه اش بهتره؟ کلا اگه چیزی هست که باید بدونم راجب این رشته بهم بگو :& ...

برای چه چیزی؟ 

برای مهاجرت ادبیات انگلیسی عالیه

اگه میخواین زبان یاد بگیرین اموزش زبان

اگه در جهت تجارت و کار مترجمی میخواین مترجمی خوبه

تو دانشگاه زبان یاد نمیدن به جز رشته اموزش زبان و باید سطح خوبی داشته باشی و اینکهه تو این رشته نباید هیچوقت نا امید بشی و باید همیشه خودتو اپدیت کنی و مهارتاتو افزایش بدی

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

برای چه چیزی؟ برای مهاجرت ادبیات انگلیسی عالیهاگه میخواین زبان یاد بگیرین اموزش زباناگه در جهت تجارت ...

فکر میکنم خوندن این رشته تو ایران بهتر باشه، زبانم که اره از پایه قوی هست، استادم میگفت که حالا از نظر درامد مترجمی خوبه ولی خیلی سختِ طوری که ارزوی هر استادی ترجمه کردن بود

حقیقت داره؟ 

فکر میکنم خوندن این رشته تو ایران بهتر باشه، زبانم که اره از پایه قوی هست، استادم میگفت که حالا از ن ...

ترجمه تو چه زمینه‌ای؟ اره ترجمه کتاب و اینا کار هرکسی نیست و بسیار سخته

کلا کار ترجمه نیاز به مهارت بالایی داره

ولی توی شرکت‌ها مشغول به کار بشین راحته