banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14829 عنوان تاپیک خوب 73 بازدید | 9 پست یه تاپیک خوب بزنید ـچیه همش دعوا و جنجالیکم ارامشیروانشناسی. چیزی « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔 1404/04/02 | 19:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_نرگس_2 عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 1218 خودت بزنبسم الله #اَلّلهُمَّـعَجِّللِوَلیِّڪَالـ؋ـَرَج...💚️ ╰⊱♥⊱╮ღ꧁ حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺
artemis4444 عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 42618 تاپیکامو بخون پس🌷 ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
دلبر_ناب_دلم عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 16647 میزنی سرت میریزن 😂😂باید قفل کنی دوباره قفل میکنی یه عده میگن چرا تاپیک میزنن قفل میکنن نزنن خب و این ما بودیم که در هیاهوی باد جان دادیم...
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14829 میزنی سرت میریزن 😂😂باید قفل کنی دوباره قفل میکنی یه عده میگن چرا تاپیک میزنن قفل میکنن نزنن خب دلبر نازم.. ... اره میگن. خب چرا میزنن و قفل میکنن نمیفهمم😂ی تاپیک خوب میبینم. برم سراغش. قفله. هی لامصب پ چرا قفل میکنی خب. 🤦♀️😂😂 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14829 تاپیکامو بخون پس🌷 ببر منو نمیتونم برم. ممنونم میزنم نمیاد چرا نمیدونم😭 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14829 میزنی سرت میریزن 😂😂باید قفل کنی دوباره قفل میکنی یه عده میگن چرا تاپیک میزنن قفل میکنن نزنن خب والا تو بگوووو😂😂😂😂 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔
artemis4444 عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 42618 ببر منو نمیتونم برم. ممنونم میزنم نمیاد چرا نمیدونم😭 باشه اینجا باگ زیاده ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
دلبر_ناب_دلم عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 16647 دلبر نازم.. ... اره میگن. خب چرا میزنن و قفل میکنن نمیفهمم😂ی تاپیک خوب میبینم. برم سراغش. قفله. هی ... چون تهش بحث میشه و حتما یکی هست تکذیب کنه 😂🤌 و این ما بودیم که در هیاهوی باد جان دادیم...
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 14829 چون تهش بحث میشه و حتما یکی هست تکذیب کنه 😂🤌 بله دلبر ناب دلم😇از بهتر از خودشون میترسن😂😇 « ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔