2777
2789
عنوان

اپل ایدی

2321 بازدید | 39 پست

دیروز رفتم ۱۶ خریدم الان بردم اپل ایدی درست کنه بهم میگه تو این یکسال اخیر کلا نمیشه اپل ایدی درست کرد یا اونایی هم که درست میکنن از کار میوفته و غیر فعال میشه

بنظرتون برم یه جای دیگه؟یا شماهم شنیدین😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره شنیدم اپل ایدی ها کلا دارن قفل میشن

البته خودم ایفون ندارم

میگن اگه فایند مای فون رو خاموش کنی دیگه قفل نمیشه

اما اگه روشن باشه بعد از ۲ ۳ روز قفل میشه

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

مگه میشه ما همه الان اپل ایدی داریم از کارم نیوفتاده اصلا ایفون داشته باشی اپل ایدی نداشته باشی کار ...

نه میگه یه ساله اینطوری هست و همه از کار میوفته

واقعا اعصابم خراب شد ۹۰ تومن پول گوشی دادم 

من الان چندساله یکی دارم تاحالا چندبارم گوشی عوض کردم مشکلی نداشته

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

برنامه ایرانی اسنپ اینا بریزی احتمال لاک شدنش بالاس

اره دیقا اینم شنیدم

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!