2777
2789
عنوان

چرا زنگ نمیزنه

110 بازدید | 11 پست

بچه ها شوهر من بعد از ساعت ۶تا ۱۲نیم شب سرکاره بعد صب ها هم باز میره سرکار یعنی از ساعت ۸تا ۱

بعد از ساعت یک تا ۶ غروب امروز خونه نیومد پیش دوستاش بوده بهش زنگ زدم امروز ساعت ۴ گفتم کجایی گفت دارم میرم بنزین بزنم بعدش برم پیش دوستام سوالم اینه از ساعت ۱ تا ۴ دقیقا کجا بوده😑😑😑😐بعد ازشم میپرسم میگه نه پیش دوستام بودم بعد رفتم بنزین بزنم بعد دوباره رفتم پیش اونا😑ساعت ۴ که زدم گفتش قطع کن خودم بهت زنگ میزنم دیگه نزد تا الان ،خونه هم نیومد از اونجا مستقیم رفته سرکار قطعا..

چکار کنم زنگ بزنم خودم؟

یا بذارم خودش بزنه؟ بعد اینکه بار اولشم نیست از این کارا میکنه منم الان واقعا نمیدونم حتی اگه زنگ زد چی بگم بهش اعصابمو با این کاراش خورد کرده 

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چجوری رفتار کنم ؟

زیاد زنگ نزن و پیگیر نشو ببین خودش کی تماس میگیره 

یک چند روز همینجوری رفتارشو زیر نظر بگیر اگه دوستاشو میشناسی ببین واقعا با اونا بیرونه این تایم یا نه اگه امکانشو داری گاهی به گوشیش سر بزن چک کن

زیاد زنگ نزن و پیگیر نشو ببین خودش کی تماس میگیره یک چند روز همینجوری رفتارشو زیر نظر بگیر اگه دوستا ...

یبارم ظهر زنگ زدم ساعت ۱ نیم صدای رفیقاش میومد معلوم بود با اوناست بعد ش دیگه نمیدونم کجاست💔

زیاد زنگ نزن و پیگیر نشو ببین خودش کی تماس میگیره یک چند روز همینجوری رفتارشو زیر نظر بگیر اگه دوستا ...

یبارم ظهر زنگ زدم ساعت ۱ نیم صدای رفیقاش میومد معلوم بود با اوناست بعد ش دیگه نمیدونم کجاست💔

به هر حال همسرشی وظیفشه شمارو در جریان بزاره یعنی چی وقتی ازدواج کرده دوست و رفیق بازی تا این حد یه چند روز امتحانی پیگیر نشو ببین خودش چیکار میکنه