2821
2789
عنوان

فوت برادرم

336 بازدید | 22 پست

برادرم سرطان خون داشت دو ساله و فوت کردن خیلی خستم خیلی حالم بده از همه عصبانیم و ناراحتم از خدا و اماما دلخورم مخصوصا از امام رضا و امام زمان و حضرت عباس یه بار مریضی خاموش شد دوباره عود کرد دلم میخواد بمیرم 

کسی بوده با شرایط مشابه؟ چه جوری دلمو اروم کنم جیگرم سوخته 

شاید نتونم جوابتونو بدم ولی همه پیامارو میخونم ممنونم ازتون 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم مرگ حق همه س پس گلگی نکن از خدا همه مون یروز از این دنیا میریم چ مریض بشیم چ تو خاب باشیم و سالم 

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

منم ۵ ساله برادر جوونمو از دست دادم روز به روز بدتر میشم که بهتر نمیشم از دلتنگی دیوونه میشم

ای کسانی که ایمان آورده اید به کسانی که ایمان نیاورده اند کاری نداشته باشید.
خدارحمتش كنه ولي ديگه بيماري پيشرفته بوده نميشه ك هميشه معجزه بشه قسمتش رفتن بوده

از هر 10 نفر 7 نفر خوب میشه 3 نفر مریضی برمیگرده چرا برادر من باید تو اون سه نفر باشه 

خدا رحمت کنه.بعد از دست دادن عزیز ادم اونقد احساسات ضد و نقیض تجربه میکنه که بی اعتقادی توشون گم میشه.

داداش منم دی دو سال پیش تصادف کرد.دردی که داره رو هیچکس نمیتونه درد کنه مگر همون عزیز از دست داده ولی چاره دیگه ای هم هست مگه جز تحمل؟