2777
2789
امیدوارم این چند وقت دیگه نه دانشگاهی بوده نه کار خاصی اکثرا گوشی گوشی گوشی 😑

خیلی رو مخه

من جاش بیشتر میرم سمت لپتاب

بازی میکنم کم چت میکنم

😂روستا رو تو لپتاب دارم

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن) 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خیلی رو مخهمن جاش بیشتر میرم سمت لپتاببازی میکنم کم چت میکنم😂روستا رو تو لپتاب دارم

خب همونم بده 

من حوصله بازی های کامپیوتری ندارم 😂

باز اینجا با چهارتا آدم حرف میزنی😂

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

خب همونم بده من حوصله بازی های کامپیوتری ندارم 😂باز اینجا با چهارتا آدم حرف میزنی😂

نه حرف زدن هم رو مخه

بازی های کامپیوتری شرف داره

روانیت نمیکنه

نه حرف زدن هم رو مخهبازی های کامپیوتری شرف دارهروانیت نمیکنه

با آدم خوب اگه حرف بزنی رو مخ نیست 

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

با آدم خوب اگه حرف بزنی رو مخ نیست

😂خوب پیدا میشه؟ 

سمت ماها باید حتما منفعتی داشته باشی تا دو کلام حرف بزنن بات

مجازی هم که اصن خشم نمیاد

بیشنر برا سرگرمیه

😂خوب پیدا میشه؟ سمت ماها باید حتما منفعتی داشته باشی تا دو کلام حرف بزنن باتمجازی هم که اصن خشم نمی ...

پیدا میشه همه که منفعت طلب نیستن😄

منم منظورم نی نی سایت بود اینکه تو تاپیک نظر بدی با چند نفر حرف بزنی 

نه اینکه رسما وارد ارتباط بشی و...

بله بیشتر جنبه سرگرمی داره مخصوصا این روزا

پیدا میشه همه که منفعت طلب نیستن😄منم منظورم نی نی سایت بود اینکه تو تاپیک نظر بدی با چند نفر حرف بز ...

خوب نیست

این سرگرمی نیست

سرگرمی یعنی بری بیرون

با چنتا روستاییه دیگ سرو کله بزنی

باهاشون شطرنج بزنی وسط باغ

خوب نیستاین سرگرمی نیستسرگرمی یعنی بری بیرونبا چنتا روستاییه دیگ سرو کله بزنیباهاشون شطرنج بزنی وسط ...

خب داداش الان تو این شرایط میشه بری روستا بزنی تو سر و کله هم؟😅

خب داداش الان تو این شرایط میشه بری روستا بزنی تو سر و کله هم؟😅

روستا رو موشک نمیزنن

ولی منظورت اگر اینه که تو شهری

میتونی بری یه مدت روستا پیش فامیلی چیزی

بعد میفهمی چی به چیه

روستا رو موشک نمیزننولی منظورت اگر اینه که تو شهریمیتونی بری یه مدت روستا پیش فامیلی چیزیبعد میفهمی ...

آره خب 

کلا همیشه روستا جو آرامش بخشی داره 

منم که از اول گفتم آرزوت باحاله 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز