imiima مدیر عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 568 عنوان بیایید✨️🦦 | مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 41 پست آرزوهاتون چیه برا آینده؟ میخوایید به کجاها برسید 🧝🏻♀️💙 1404/04/02 | 19:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیرنیک عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2573 امیدوارم این چند وقت دیگه نه دانشگاهی بوده نه کار خاصی اکثرا گوشی گوشی گوشی 😑 خیلی رو مخهمن جاش بیشتر میرم سمت لپتاببازی میکنم کم چت میکنم😂روستا رو تو لپتاب دارم بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن)
janggo عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 2479 بعضیا هدف هاشون رو دیر پیدا میکنن :) نا امید نشو✨️💙 هدف ک دارم ولی ارزو نمرسی قشنگمم
imiima مدیر استارتر عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 568 هدف ک دارم ولی ارزو نمرسی قشنگمم ایشالاا بهش میرسی 🦋 🧝🏻♀️💙
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6115 خیلی رو مخهمن جاش بیشتر میرم سمت لپتاببازی میکنم کم چت میکنم😂روستا رو تو لپتاب دارم خب همونم بده من حوصله بازی های کامپیوتری ندارم 😂باز اینجا با چهارتا آدم حرف میزنی😂 رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
امیرنیک عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2573 خب همونم بده من حوصله بازی های کامپیوتری ندارم 😂باز اینجا با چهارتا آدم حرف میزنی😂 نه حرف زدن هم رو مخهبازی های کامپیوتری شرف دارهروانیت نمیکنه بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن)
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6115 نه حرف زدن هم رو مخهبازی های کامپیوتری شرف دارهروانیت نمیکنه با آدم خوب اگه حرف بزنی رو مخ نیست رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
امیرنیک عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2573 با آدم خوب اگه حرف بزنی رو مخ نیست 😂خوب پیدا میشه؟ سمت ماها باید حتما منفعتی داشته باشی تا دو کلام حرف بزنن باتمجازی هم که اصن خشم نمیادبیشنر برا سرگرمیه بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن)
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6115 😂خوب پیدا میشه؟ سمت ماها باید حتما منفعتی داشته باشی تا دو کلام حرف بزنن باتمجازی هم که اصن خشم نمی ... پیدا میشه همه که منفعت طلب نیستن😄منم منظورم نی نی سایت بود اینکه تو تاپیک نظر بدی با چند نفر حرف بزنی نه اینکه رسما وارد ارتباط بشی و...بله بیشتر جنبه سرگرمی داره مخصوصا این روزا رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
امیرنیک عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2573 پیدا میشه همه که منفعت طلب نیستن😄منم منظورم نی نی سایت بود اینکه تو تاپیک نظر بدی با چند نفر حرف بز ... خوب نیستاین سرگرمی نیستسرگرمی یعنی بری بیرونبا چنتا روستاییه دیگ سرو کله بزنیباهاشون شطرنج بزنی وسط باغ بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن)
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6115 خوب نیستاین سرگرمی نیستسرگرمی یعنی بری بیرونبا چنتا روستاییه دیگ سرو کله بزنیباهاشون شطرنج بزنی وسط ... خب داداش الان تو این شرایط میشه بری روستا بزنی تو سر و کله هم؟😅 رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
امیرنیک عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2573 خب داداش الان تو این شرایط میشه بری روستا بزنی تو سر و کله هم؟😅 روستا رو موشک نمیزننولی منظورت اگر اینه که تو شهریمیتونی بری یه مدت روستا پیش فامیلی چیزیبعد میفهمی چی به چیه بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن)
white_ruby عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6115 روستا رو موشک نمیزننولی منظورت اگر اینه که تو شهریمیتونی بری یه مدت روستا پیش فامیلی چیزیبعد میفهمی ... آره خب کلا همیشه روستا جو آرامش بخشی داره منم که از اول گفتم آرزوت باحاله رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند