2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂ارزوم اینه از زندگیه شهری دور شمبرا خدم داخل مزرعه کشاورزی کنمو کلا فقط خذم باشم و یه روستای کوچیک

ز غوغای جهان فارغ 

کاش میشد

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

ز غوغای جهان فارغ کاش میشد

متنفرم از گوشی و اینا

مسافرت که میرم خونه دایی ناتنیم

تو روستا زندگی میکنن

تو دو هفته نهایتا یبار گوشیمو بزنم به شارژ

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن) 

من ارزوم اینه مهاجرت کنم و استاد گیتار بشم تدریس کنم:)

امیدوارم به آرزوهات قشنگت برسی و زندگی شون کنی💚💚

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
متنفرم از گوشی و اینامسافرت که میرم خونه دایی ناتنیمتو روستا زندگی میکننتو دو هفته نهایتا یبار گوشیم ...

خوبه معتاد نیستی به گوشی 

روحت از طبیعته😄

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

متنفرم از گوشی و اینامسافرت که میرم خونه دایی ناتنیمتو روستا زندگی میکننتو دو هفته نهایتا یبار گوشیم ...

منم متاسفانه به گوشی اعتیاد دارم این چند وقته قطعه انکار بهتر شدم😂😂🦦

🧝🏻‍♀️💙

😂معتاد که نه ارزومه گوشیم بشکنه دیگ نیاماز مجبوری و بیکاریه

آره میگم که 

میگم‌خوبه معتادش نیستی 

آره منم این چند وقت خیلی بیشتر گوشی دستمه

بعد ها متنفر میشی

امیدوارم 

این چند وقت دیگه نه دانشگاهی بوده نه کار خاصی 

اکثرا گوشی گوشی گوشی 😑

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز