دختررویاودریا مدیر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4326 عنوان زبان دوم | مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 17 پست دخترا به نظرتون بعد زبان انگلیسی،چه زبانی یاد بگیریم بهتره🤔؟؟نظری دارید ؟؟اگه نظرتون با دلیل باشه که عالیه😍 شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا 1404/04/02 | 18:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختررویاودریا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4326 خواهش میکنم دختر فعال و با اراده😍تو هر زمینه ای که قدم میزاری درخشان باشی ان شالله آنها که خوانده ام همه از یاد من برفتالا حدیث تو که تکرار میکنم 😘ممنونم که حس عالی کلماتت رو از من دریغ نکردی❤️❤️❤️ شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
دختررویاودریا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 4326 این هنر ک گفتین معنی اسممه ههه ، کلا با اینکه زبان سومه اما خوبه 😍💚💚 شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 18932 آنها که خوانده ام همه از یاد من برفتالا حدیث تو که تکرار میکنم 😘ممنونم که حس عالی کلماتت رو از من د ... خواهش میکنم عزیزممنم لذت بردم از بیان شیوا و شیرین شما چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️