2777
2789

من پسرم بزار یه چیزی بهت بگم

پسرا سراغ دختر از خودشون بالاتر نمیرن هیچوقت

دنبال یکی میگردن ازش سر باشن

یا حداقل در حدش باشن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم بزار یه چیزی بهت بگمپسرا سراغ دختر از خودشون بالاتر نمیرن هیچوقتدنبال یکی میگردن ازش سر باشن ...

میتونم بپرسم چرا؟حالا یه دختری از لحاظ ظاهری خوب باشه همه چیش بده؟.یا اخلاقی بهتر از اپن باشه بده .بیشتر مد نظرم این چیزاست .منظورم تحصیلات و پول نیس

میتونم بپرسم چرا؟حالا یه دختری از لحاظ ظاهری خوب باشه همه چیش بده؟.یا اخلاقی بهتر از اپن باشه بده .ب ...

خوب در کل باور کن اینجوریه مثل قانون طبیعت میمونه

البته استثنا هم هست و اکثرا اینجوریم

اصلا نمیشه حس گرفتن کسی که ازت سر داره

غروره فک کنم

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

خوب در کل باور کن اینجوریه مثل قانون طبیعت میمونهالبته استثنا هم هست و اکثرا اینجوریماصلا نمیشه حس گ ...

ساید مشکل از اعتماد بنفس خود اون آدمه .چون ببخشید من آدمی دیدم ک از لحاظ ظاهری واقعا خیلی پایین تره از طرف ولی با یه دختر مثلا خوشکلیه.

ساید مشکل از اعتماد بنفس خود اون آدمه .چون ببخشید من آدمی دیدم ک از لحاظ ظاهری واقعا خیلی پایین تره ...

گفتم که استثنا وجود داره