2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالشه 

من. ۱سال.  وحشتناک جنگیدم برا پسرم یبوست داشت 

بعد از از شیر گرفتنش یکم بهتر شد 

باید. برای  پی پی تایم بزاری براش و یه. عمل مهم. یاد اوریش کنی براش

.

دیگر به راستی می‌دانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم می‌شکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی می‌گذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد

دختر من یبوست داشت از همون نوزادیش

یه مدت گلیسیزین میزدم با سرنگ بهش

فقط از این طریق تخلیه میشد تا یکم بزرگترشد پودر داد دکتر بهش یه مدتم فقط با اون تا الان که چهارسالشه دیگه اوکیه

یعنی روزی که شیر بخوره دفع داره نخوره بازم یبوست

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰

بهش میوه مثل آلو و هلو و لواشک زیاد بده

برنج و نون و اینجور چیزا سعی کن ندی توی برنجشم یه قاشق روغن زیتون بریزی می‌تونه کمک کنه که باعث یبوست نشه

در کل اگه خیلی اذیت میشه حتما حتما ببرش دکتر نه این دکتر علفیا چون طبق تجربه ای که من داشتم در نهایت رو حرف آدمای رندوم و دکتر علفی نمیشه حساب کرد

یبوست یعنی دیر به دیر پی پی میکنه و خیلی کمه و خیلی سفته

پسر من هم دیر به دیره هم سفت هم بزرگ .اولش گلوله گلوله.

درد وسوزش داره. ملین هم دادم.  دکتر پودر پیدرولاکس داد تا قط میکنم یبوستش برمیگرده 

دختر من یبوست داشت از همون نوزادیشیه مدت گلیسیزین میزدم با سرنگ بهشفقط از این طریق تخلیه میشد تا یکم ...

پودر پیدرولاکس ؟ 

دکتر به پسر منم داده 

داروخانه اشنامونه گف ندین تنبلی میاره 

چند سالشه من. ۱سال. وحشتناک جنگیدم برا پسرم یبوست داشت بعد از از شیر گرفتنش یکم بهتر شد باید. ...

۷ سالشه خیلی درگیرم باهاش کم غذاس خودشو گرسنگی میده  فک میکنم اگه احساس دستشویی هم میگیرش نمیره چون سرگرم بازیه

پودر پیدرولاکس ؟ دکتر به پسر منم داده داروخانه اشنامونه گف ندین تنبلی میاره

نه هیچ مشکلی نداره اتفاقا گفت بده هیچ عوارضی نداره

دختر من نزدیک یکسال خورد

دیگه بعدش دیدم شیر میخوره دفع داره کم کم قطع کردم و تنبلی هم نیاورد

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰