2777
2789
عنوان

یه نفری هست ک

375 بازدید | 33 پست

ی آدمی هست ک ۲سالیه از ذهنم نمیره بخدا قسم ک میخام در بیاد از ذهن و فکر و زندگیم،چون هیچ نقشی تو زندگیم نداره و اصلا ذره ایی هم بهم فک نمیکنه،وآدم  ممنوعه ایی هست ک فک کردن بهش فقط باعث میشه اذیت شم و روانم درگیر شه.قشنگ ۲سالیه ک حتی ب مدت ی روزم نشد از فکرم در بیاد حالم بهم میخوره و خسته شدم از این وضع ک این آدم در نمیاد از فکرم مثل نشخوار فکری شده ،نمیشه من آهنگ گوش بدم یا کاری نکنم و یادش نیوفتم حتی تو مشغولترین حالتم هم بهش فک میکنم نمیدونم اصلا اسم این احساسات رو چی باید گذاشت ولی بااینکه منطقم میدونه ن میشه این آدمو داشت و نه باید توفکرش بود انگار طلسم شدم ک هردیقه میاد توذهنم اهل دوستی هم نیستم با هیچ خری تا آدم مناسبم بیاد فک کنم همینجور باید بشینم ب این فک کنم بخدازورم میگیره انقد بهش فک میکنم کاش فکر آدم دستش بود بخدا دارم دیوونه میشم چرا در نمیاد ازفکرم اه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنترل فکر دسته خودته 

کارهای احساسی مثل اهنگ گوش کردن تحریک میکنه

کارهای سخت بکن فکرتو رو میتونه کم بکنه اگر باز بهتر

نشدی برو پیش روانشناس اگر نتیجه نگرفتی بعدش پیش ه روانپزشک

نسبتی باهم نداریم. آدم ممنوعه ایی ک نمیشه داشته باشمش دوس ندارم دقیقتر بگم چون قضاوت میشم

صدرصد اونم بهت فکر میکنه ک ثانیه ای از ذهنت پاک نمیشه

مطمعنا اونم حس هایی بهت داره

شایدم در آینده ن چندان دور شرایط طوری بهم بریزه

که اون فرد بیاد کنارت بایسته

هیچ چیز بی حکمت نیس

در ضمن این حرفم شانسی نبود

رمل انداختم

کنترل فکر دسته خودته کارهای احساسی مثل اهنگ گوش کردن تحریک میکنهکارهای سخت بکن فکرتو رو میتونه کم بک ...

دسته خودم اگ بود وضعم این نبود.شرایط هیچ کدوم ندارم .دانشجو ام دوران خوابگاه حتما نیاز ب آهنگ گوش دادن دارم ک روانم رو تسکین بدم