2777
2789
عنوان

تجدید شدممم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 55 پست
اخه ندارمشون مستمرا رو میدونم همرو واسم احتمالا ۱۵ زده ولی نوبت اول شیمی رو ۱۳ فک کنم زیست و هم ۱۲ ش ...

ببین واسه شیمی دو تا مستمر زدم ۱۵ نوبت اول گفتی ۱۳ نوبت دوم هم ۶.۵ درسته؟ سالانه شد ۱۰.۲۵ قبولی اگه نمره ها همین باشه ولی لب مرزه نمره هاتو یکم پایین تر از این باشه سالانه میاد پایین 

زیست هم دو تا مستمر ۱۵ نوبت اول گفتی ۱۲ پایانی هم ۸.۵ سالانه شد ۱۱ اینم قبولی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دیگه استرس نداشته باش سال بعد جبران می‌کنیم وقت ترمیمم هست شاید حتی واسه سال بعد تاثیر یازدهم رو برد ...

مرسی ازت که استرسم کمتر کردی 

دعات میکنم❤️

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

من اینقدر استرس دارم اصلا نمیتونم برم تو سایت نگاه کنممممم

تو ببین مستمر چند شدی ؟ احتمالا نیفتادی

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

منم مثل خودت خیلی استرسیم گفتن نمره هارو وارد کردن تپش قلب گرفتم واسه همین میفهمم چی میکشی زیاد غصه ...

مرسی عشقمم💘

من از وقتی دبیرستان اومدم برعکس راهنماییم که معدلم ۲۰ بود درست حسابی درس نخوندم ینی هر امتحانی که دادم توی این دو سال حالا به غیر از امسال که یکم بیشتر خوندم..

حتی غیر حضوری و موقع امتحانا رفتم مدرسه 

اما این چن وقته واقعن اون حس و حاله اومده برم درس بخونم 

همش برنامه ریزی میکنم کلی کار دارم انجام میدم همه جوره جبران بشه مث قبل 

بخاطر همین یکم حال گیری میشه واسه آدم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

من اینقدر استرس دارم اصلا نمیتونم برم تو سایت نگاه کنمممممتو ببین مستمر چند شدی ؟ احتمالا نیفتادی

اره اینجوری که معلومه نیوفتادم ولی خب بازم معلوم نیس 

من بدتر بودممم نمیتونسم نگاه کنم👩‍🦯 

دیگه مرگ یبار اینم یبار😂👩‍🦯 

احتمالا تو هم نیفتادی

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

اره اینجوری که معلومه نیوفتادم ولی خب بازم معلوم نیس من بدتر بودممم نمیتونسم نگاه کنم👩‍🦯 دیگه مرگ ...

خب خداروشکر 

انشالله،  فعلا که نمیتونم وارد سایت بشم 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...