2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 42 پست
ممن روز ۱۲ سیکلم دوتا فولی ۱۸ و ۲۰ سمت چپم داشتم . دو ماه شیرینی جات اصلا نخوردم و ۶ کیلو وزن کم کرد ...

منم تنبلی تخمدان دارم

علائم والا از روز آی یو آی تا حالا خیلی رحمم درد میکنه و کمرم

سینه هام حساس شده و تکرر ادرار هم دارم

من ک دکترم تو دلمو خالی کرد گفت احتمالا خونریزی کنی و تموم بشه ولی من خودم دلم روشنه حسم مثبته 

اما هیچ کاری نمیکنم همش استراحتم فقط آشپزی روزی یبار میکنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم تنبلی تخمدان دارمعلائم والا از روز آی یو آی تا حالا خیلی رحمم درد میکنه و کمرمسینه هام حساس شده ...

به حرف دکتر نیست خواهر به اراده خدای الرحمن الراحمین. توجه نکن و مطمئن باش اگر نمیشد الان بی بی چک پررنگ تر نشده بود.

در صمن شما موعد رو رد کردی خدا بخواد گرفته نگران نباش عزیزم 

پپس قبلی هات هاله داشته این جدیده و مثبتهمطمئن باش با نگاه خانوم فاطمه زهرا سلام الله علیها بتا رفته ...

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه

انشالله هرکی بچه میخواد خدا بهش بده

به حرف دکتر نیست خواهر به اراده خدای الرحمن الراحمین. توجه نکن و مطمئن باش اگر نمیشد الان بی بی چک پ ...

والا پریودام  اصلا منظم نیست از ۳۵ روزه تا ۶۰ روز بعضی وقتا طول میکشید

هروقت آزمایش دادم میام اینجا میگم

شمام بگو

به حرف دکتر نیست خواهر به اراده خدای الرحمن الراحمین. توجه نکن و مطمئن باش اگر نمیشد الان بی بی چک پ ...

سلام عزیزم

امروز بعد یه هفته آزمایش دادم بتام ۱۴۴۰ شده

انشالله شمام باردار باشی😘

بارداریم خارج رحم بود عزیزمیه هفتس عمل لاپاراتومی کردم و درش اوردن

اآخی عزیزم. خیلی ناراحت شدم اما خدا بزرگه به زودی زووود نی نی میاد و ۹ ماه کانل مهمون دلت میشه تا بیاد تو آغوشت❤️

شما باردار بودی؟

سلام

خیر نبودم با اون بی بی چکا و فهمیدم بدن من بعد از hcg تا ۱۵ یا ۱۶ روز بی بی چک رو مثبت نگه میداره و کلا زود از بدنم خارج نمیشه

جهت ا,طالع شما و همه دوستان