2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 42 پست
مممنونم عزیزمهاله مشخصه یا کادبه مدیکور هستش ان شاءالله که در همین تایپیک بیام اعلام کنم درست بوده ج ...

من که عزیزم تجربه ای ندارم ولی انشالله که مثبته❤️

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
اره عزیزم . منم تا روز ۱۱ منفی بود روز۱۲ هاله داشت چند دقیقه بعد وروز ۱۳ هم هاله اما همون لحظه۲۶ سی ...

مماشاءالله .  خدا برات نگه داره عزیزم 🥰

مال من امروزی با تاخیر مثبت شد. مشکلی نیست؟ سیکلم ۳۰ روزه هست و ماه پیش ۸ خرداد روز اول سیکلم بوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله . لطفا دعام بفرمایید منم دعاتون میکنم که نتیجه بگیری و ۹ ماه دیگه نی نی تو بغلت باشه

ایشالله جفتمون بارداریم عزیزم

ولی زود نرو ازمایش بده.صبرکن موعدت بشه بعد برو 

از من یکشنبه پیش هاله انداخت بیبی چکم و کم کم پرنگ شد

ایشالله جفتمون بارداریم عزیزمولی زود نرو ازمایش بده.صبرکن موعدت بشه بعد برو از من یکشنبه پیش هاله ان ...

بببخشید عکسش نداری؟هاله چطور بود؟

Hcg هم زده بودی یا داروهای شما فرق می کنه 

دقیقه هاله چطور بود رنگش و تایمش و ... 

ااین که هاله نیست ماشاءالله کاملا مثبته😍 نگران نباش هر روز دست آروم بزار رو شکمت و ایه الکرسی و اللهم اجعلنی فی درعک الحصینت الدی تجعل فیها من ترید ۷ بار بخون و توکل بر خدا کن 

این بیبی چک پریشبم هس

قبلیا رو متاسفانه انداختم

منم ۱ خرداد پریود شدم و لتروزول و از سوم تا هفتم قاعدگی مصرف کردم

آمپول سینال اف از روز ۵ تا ۹ هرشب زدم

بعد ۱۰ رفتم سونو ۳تا فولی ۱۵ داشتم 

۱۲ امپول hcgزدم

۱۴ آی یو آی شدم

ااین که هاله نیست ماشاءالله کاملا مثبته😍 نگران نباش هر روز دست آروم بزار رو شکمت و ایه الکرسی و الل ...

هروز میشینم یاسین و حجرات میخونم

میگن یاسین باعث میشه زودتر قلب تشکیل بشه و حجراتم از سقط جلوگیری میکنه

نمیدونم توکل ب خدا

این بیبی چک پریشبم هسقبلیا رو متاسفانه انداختممنم ۱ خرداد پریود شدم و لتروزول و از سوم تا هفتم قاعدگ ...

ممن روز ۱۲ سیکلم دوتا فولی ۱۸ و ۲۰ سمت چپم داشتم . دو ماه شیرینی جات اصلا نخوردم و ۶ کیلو وزن کم کردم چون پلی کیستیک هستم 

شما علائمی هم داشتید؟

هروز میشینم یاسین و حجرات میخونممیگن یاسین باعث میشه زودتر قلب تشکیل بشه و حجراتم از سقط جلوگیری میک ...

چچند وقته تو اقدامی عزیزم.

خدا خودش برات نگه می داره افرین کار خوبی می کنی می خوای 💚

پپس قبلی هات هاله داشته این جدیده و مثبته

مطمئن باش با نگاه خانوم فاطمه زهرا سلام الله علیها بتا رفته بالا که این مثبت شده

منم با دیدن بی بی چک شما تعجب کردم گفتی بتا ۱۵ الان خیلی بیشتر شده و خدا رو شکر گرفته

نگران نباشید 🥰