2777
2789

عزیزم تایپک تو خوندم  خودم کارمند دادگستری هستم 

حتما برو شکایت کن برای نفقه و عدم اجازه همسر برای ازدواج شوهر و مهریه تو اجرا بزار 

مطمن باش با این شرایط شوهرت دادگاه بچها رو به تو میده فایده نداره این زندگی چرا موندی آخه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر طلاق بگیری جا رو واسه عنتر صیغه ای باز میکنی تو هم برو جادوی چیزی بگیر اینطور فایده نداره

نه طلاق نمیگیرم،روزاهایی که داشتم میمردم ازغم روگذروندم حالابی حس شدم کلا

عزیزم همسرش تو صیغه بچه دار شده؟اون خانوم از وجود شما اگاه بود؟اگر بود ک تف ب روشاگر ن اگاهش کن

اره توی صیغه بچه دارشده،بله ازاولش ازوجودمن وبچه هام آگاه بود

دو تا کانال بهت معرفی میکنم داخل ایتا سرچ کن لینکشون رو

یکیش اینه:

seyedhoseiny_ir

برای ارتباط با همسر و سیاست هایی چیزای راهبردی گفته

دوره زوج درمانیشون رو ببین حتما

یکی هم این کانال

aghighlux

مدیرش خادم حرم امام رضاست و کارگاه تولید چیزای درمانی،بهداشتی،ارایشی داره

هم از نظر روحی خودت و ارتقا بده هم جسمی از راه طیب و پاکش مواظبت داشته باش

پیرو اون تاپیک تون که قفل شد

عزیزم تاپیک اولتو خوندم

قفل کردی نشد نظر بدم

اینطور که مشخصه شرایط جدا شدن نداری، می دونم خیلی سخته ولی خودتو بزن به بی خیالی، اصلا برات مهم نباشه کجا هست، با کی هست، چه غلطی می کنه. اصلا ازش نپرس کجا بودی، چیکار کردی و... باهات صحبت می کنه توجه نکن، ازت رابطه می خواد قبول نکن( اگه دیگه مجبور شدی، سرد برخورد کن)

جوری رفتار کن که انگار وجود نداره

سعی کن محیط خونه رو شاد کنی، آهنگ بزار با بچه هات برقص.

با هم کیک درست کنین، با هم برید بیرون. 

نزار یه مردی که لیاقت زن پاکی مثل شما رو نداشته باعث افسردگیت بشه ( بازم میگم سخته ولی خودت باید به داد خودت برسی)

حتما به فکر یه راه درامد باش، از آینده کسی خبر نداره، پس یه پولی پس انداز داشته باش