2777
2789
عنوان

کسایی که دماغشون گوشتی بود عمل کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 30 پست
مگه میشه تعییر نکنهاحتمالا نمیخوای بینی قبلیتو قبول کنی

نه اخه هیچکس نفهمید عمل کردم

به هیچکس نگفته بودم

منم دیگه چیزی نفگتم

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان میشه لطفا اسم و آدرس دکترتون رو بگین؟

لطفی یگانه عزیزم تهران

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

وااااا مگه میشه دکتر پس چیو دست زد

نمیدونم 😂😂😂شاید بعدا باز عمل کنم 

من دماغم یکم انحراف داشت و گوشتی هم بود 

طبیعی خواستم و عالی عمل کرد ولی بعد یکسال با اینکه چند بار کورتون زدن هنوز به گفته دکتر ۲۰ درصد ورم مونده 

ولی در کل خوب شد خداروشکر

واقعا تغییر میکنه؟ انقدر اعصابم خورد میشه میبینم هنوز درازه

اره عزیزم سه ماه که چیزی نیست تا یکسال کامل تغییر می‌کنه هنوز ورمه نگران نباش

اِصـــالت خلق می‌کند  جهــــالت جعل می‌کند!🌱« وَ کَفی‏ بِرَبِّکَ هادِیاً وَ نَصیراً »

بعنیییی تو خدا تومن دادی ب این دکتر بعد گفتی طبیعی طبیعی وای کارای این دختره خیلییییی خوبه

اره نمیخواستم تغییر کنم بینیمو قیافمو دوست داشتم

از طرفی عشقه عمل بینی بودم از بچگی

عزیزم دکتر شما کی بود و آدرسشون کجاست؟

من شمال عمل کردم 

بعد اینکه شاید از وقتی گچ رو برداشتم تا هفته ۶ ۷ بینیم هر روز یک شکل بود یک بار سوراخ هاش نامتقارن میشد و … پلی بعدش به ثبات رسید الان هم مشکلش فقط ورمه که اونم میخوابه ایشالله