2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 19 پست
خیلی طولانی میشه خلاصه اش بگم با اکسم تو رابطه بودیم بعد ۳ سال داشتیم سرد می‌شدیم بخاطر شرایط اون که ...

عزیزم خوب به هر حال یه مقاومت ذهنی ایجاد میشه

مثلا مثلا میگی من پزشک میخوام ، ولی خودت دیپلمی. ذهن مقاومت میکنه، میگه نه مگه میشه

این مقاومت رو چطوری برطرف کردی

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خوب به هر حال یه مقاومت ذهنی ایجاد میشهمثلا مثلا میگی من پزشک میخوام ، ولی خودت دیپلمی. ذهن مق ...

نمیدانم والا من چیزی خواستم همون شد خودمم مثلاً دانشجو بودم دلم حتماً تحصیلکرده میخواست

نمیدانم والا من چیزی خواستم همون شد خودمم مثلاً دانشجو بودم دلم حتماً تحصیلکرده میخواست

امیدارم قسمت من به زودی🌺✔️

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

راهکار دیگ مثلا.. 

من میگم 

میخام فلان مهارتو. یاد بگیرم بعد هرروز درحین یادگیری هزارتا افکار منفی میاد. 

دقت کنید هرروز افکار منفیم یکی نیست ک جواب برا همشون پیدا کنم هرروز جدید 😂

کنترلشم سخته چ کنم؟!!