2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط پایدار باشه ۲۶ ۲۷ تیر نباشه میره مرداد و شهریور 

من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من خداحافظ رفیق دیرینه 💔🖤

نظرت منطقی نیس سنجش خودش امروز اعلام کرده هیچ آزمونی تا شهریور برگزار نمیشه یعنی منظورش کنکورم هست؟

من الان این چیزی ک گفتید و شنیدم

ولی حدس من اینطوریه دیگه نمیدونم

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

منم همینو میگم مثلا مثل کنکور 99که 31 مرداد برگزار شد

مشاور من از رو گوشیش یه چیز خوند گفت 3 مرداد من خیلی نهایی گند زدم تموم امیدم همین کنکوره ابجی کاش بلایی سر مردم نیاد و این جنگ تموم شه ایشالله همه مردم سال باشن 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

میدونی من خیلی نهایی گند زدم دنبال ی راه جبرانم ابجی

خب فرصت خوبیه برا کسایی که درست درس نخوندن میتونن جبران کنن

ولی من به شخصه حالم داره ازین اوضاع بهم میخوره دوست داشتم یه دغدغم کم شه 

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

مشاور من از رو گوشیش یه چیز خوند گفت 3 مرداد من خیلی نهایی گند زدم تموم امیدم همین کنکوره ابجی کاش ب ...

انشالله ما میتونیم یکسالم تلاش کنیم و جبران کنیم این جبران پذیره باید دعا کنیم اوضاع هرچه زودتر خوب بشه