2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رزیدنت چی؟‌ارتپدای بیمارستان ما وضعیتشون خیلیییییی سخته .. فیلد های دیگه راحت ترن 

باز جراحی سخت نوروسرجری سخت. زنان خیلی سخت .. پوست سبک تر مثلا.. خیلی فرق داره اینکه چی باشه

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

همسرم بود این دوران بیشتر به من سخت گذشت 😮‍💨۷۲ ساعت بیمارستان بود ۲۴ ساعت خونه اونم یکسره استاد و ...

تو کل هفته ۳ روز؟

استادا برا هماهنگی عمل زنگ میزنن؟

من ی خاستگار دارم رزیدنت اکثرا بیمارستان ۴ روز هفته 

همسر شما رزیدنت چه رشته ای بودن

Not Now maybe  Later

بستگی به رشته ش داره

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

ببخشید یه سوال دید دکترو دانشجوهاش به پرستارا چطوریه؟

بستگی داره به شخصیت طرف 

ولی بعضیاش خیلی عقده این ی جوری رفتار از دید بالا دارن ولی خداروشکر اکثرا خوبن 

Not Now maybe  Later
بستگی داره به شخصیت طرف ولی بعضیاش خیلی عقده این ی جوری رفتار از دید بالا دارن ولی خداروشکر اکثرا خو ...

عزیزم خودت پزشکی؟

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

ارتوپدی

🥲 خیلیی شرایطشون سخته تو رزیدنتی .ولی بعد از فارغ شدن خب خیلی بهتر میشه درآمد و همه چی رشته ایه ک خیلی توان روحی بالایی میخواد...

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

ارتوپدی

اون شلوغه سخت هم هست

🥲 خیلیی شرایطشون سخته تو رزیدنتی .ولی بعد از فارغ شدن خب خیلی بهتر میشه درآمد و همه چی رشته ایه ک خ ...

اره  جسما هم خسته کننده اس

خیلی سخت کارشون

Not Now maybe  Later