2777
2789
عنوان

فوبيا

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 205 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من وقتی کسی کاغذ و تا میزنه و بعد با ناخن روی اون میکشه فوبیا بهم دست میده.دخترم فوبیای نور زرد داره و اصلا از جاهایی که لامپ آفتابی دارن خوشش نمیاد 

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بچه ها دخترم دو سالشه به شددت نسبت به صداهایی که از بیرون میاد وحشت میکنه ، این  ماشین هایی که میوه یا سبزی و ...  میارن و با بلندگو داد میزنن سبززززی ، ....  دخترم مثلا توی عالم خودش داره بازی میکنه به محض شنیدن صدا وحششتت زده خودشو به من میرسونه و میچسبه بغلم و بیقرررای میکنه بهش میگه آگا (آقا) شبا قبل خواب هم که چراغارو خاموش میکنم میترسه میاد بغلم میگه مامان آگااا ، خیلی نگرانشم ..یعنی اینم فوبیاست ؟؟ گاهی اوقات از بعضی برنامه های تلوزیون هم میترسه مثل صحنه های برف و ...

بچه ها دخترم دو سالشه به شددت نسبت به صداهایی که از بیرون میاد وحشت میکنه ، این  ماشین هایی که ...

فوبيا داشتن كه عيب نيست. بعدم ممكنه بچه خوابي چيزي ديده يا چيزي شنيده كه از اونا ميترسه والا اونا صداشونو يه جوري ميكنن كه ادم اگه ندونه ام ميترسه 😪

چی حیفه؟لذت نبردن از فوبیا  یا زندگیم؟ شدیدا حساسم دس خودم نیس ی چیز کوچیک مث خوره میفته تو م ...

نههههه زندگيو ميگم. من يه مريضي بد گرفتم و خوب شدم بعد اون قدر زنده بودنو ميدونم