2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 46 پست
زنش انقد میترسه از شوهرش گفتم بهش حبیبه خانم ندارم بخدا میگه من نمیدونم ب شوهرم بگو بقران چندتا معا ...

خدارو نمیشناسه دیگه ، شاید خیریتی هست تو رفتنتون ، شابد اونجا امن نباشه ، به نظرم اگه میتونی برو جای دیگه

خب پیش همون مادرشوهر پدر شوهرت برو اشکال نداره ، الان به خاطر شرایط مجبوری عزیزم ، تنها راه همینه آخ ...

بقران خونم اتیش گرفت   بعدش شوهدم تصادف کرد  نیدونستن یه زنگم نزدن بهمون بعد شوهرم زنگ زد گفت من وضعم اینجوریه  گفتن ب ما چ اون موقع ک زمتو انتخاب کردی  و ب ما ترجیح دادی باید ب این روزات فکر میکردی

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بقران خونم اتیش گرفت بعدش شوهدم تصادف کرد نیدونستن یه زنگم نزدن بهمون بعد شوهرم زنگ زد گفت من وضع ...

ببین من میگم الان تنها راه همینه، هر چی باشه آخرش دلشون به رحم میاد ، به نظرم مجبوریم یکم کوتاه بیاین تا اونا هم غرورشان بذارن کنار

خدارو نمیشناسه دیگه ، شاید خیریتی هست تو رفتنتون ، شابد اونجا امن نباشه ، به نظرم اگه میتونی برو جای ...

۱۵میلیونه پیش پولم خونشم ک اتیش گرفت  تونستم فقط گج کنم کلی شیشه شکست  کابینتاش خراب شد  سنگ اوپن سنگ دسشویی شکست میگن ۱۵تومنتو نگه میدارم الان کجا بدون پیش پول میتونه خونه بگیدم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

ببین من میگم الان تنها راه همینه، هر چی باشه آخرش دلشون به رحم میاد ، به نظرم مجبوریم یکم کوتاه بیای ...

میدونی چیه  پول و اب و برق و گاز ازم نمیگیره  میگه تا الانشم خیلی بهتون کمک کردم ک نگرفتم دلشون سنگه  بهش گفتم گریه کردم نمیفهمه

خونه مادر شوهرت برو دیگه چیکار کنی

میگم راه نمیده مارو تو میگی برو خونه مادر شوهرت مادرشوهرم خودش مستاجره😔😔انقد منو تو چندساله ادیت کردن  اخرم  قطع رابطه

میگم راه نمیده مارو تو میگی برو خونه مادر شوهرت مادرشوهرم خودش مستاجره😔😔انقد منو تو چندساله ادیت ک ...

آها متوجه نشدم ببخشید عزیزم

بخدا نمیدونم چی بگم ، فقط با صاحبخونه مجبوری صحبت کنی دیگه تا بلکه یکم از خدا بترسه ، امیدوارم از خر شیطون پایین بیاد 

خدا خودش مراقب هممون باشه

آها متوجه نشدم ببخشید عزیزمبخدا نمیدونم چی بگم ، فقط با صاحبخونه مجبوری صحبت کنی دیگه تا بلکه یکم از ...

بخدا ب سرم زده خودمو بکشم

هیچی اینجوری درست نمیشه ، از این فکرا نکن ، باهاشون حرف بزن ، منم دعا میکنم ، مطمئنم کوتاه میان

من سه ساله خونش میشینم چندین بار این مدلی شده   فرش زیر پامو فروختم دادم بهش هیچ جوره زیر بار نمیاد الان خونم اتیش گرفته وسیله ندارم بفروشم

از کسی نمیتونی پول قرض کنی ، شاید خواهری برادری کسی بتونه کمک کنه

سه تا داداش دادم هرسه مستاجر هرکدومم ۴/۵تا بچه دادن گفتم  قسم خوردن ندارن  یکیشون گفت ۵ماه کرایه خونه ندادم  اون دوتاشون دختراشون عقد کرده ان زیر بار قرضن

خدا کمکت کنه ، از ته دلم واست دعا میکنم حل شه

فداتشم بخدا بمرگ عزیرم درست تشه خودکشی میکنم دیگع خسته شدم😔