2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 46 پست
بقران تشده یک ماهم کرایشو ندم این ماه شوهرم پاش شکسته پلاتینش عفونت کرده نمیتونه راه بره😔😔😔😔دارم ...

همچین کشکی هم نیست دو روزه بتونه بیرون کنه باید بره قضایی اقدام کنه که با این اوضاع مملکت کلی زمان میبره خیالت راحت،الهی خدا هرچه زودتر سلامتی شوهرتو‌ برگردونه،حرص نخور نمیتونه فعلا کاری کنه

بلندترین فریاد من سکوت من است...
به نظرم حق نداره بیرونتون کنه ، الان فکر کنم‌خود دولت از مستاجرا حمایت میکنه و صاحبخونه اگه اینجوری ...

بقران دارم دق میکنم دارم سکته میکنم  خونمون اتیش گرفته وسایل ندارم از یه طرفم یکی  زد ب شوهرم پاش شکست فرار کرد

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم یکم آروم باش ، چرا با خودت اینجوری میکنی ، از خدا کمک بخواه ، توکل کن ، دعا میکنم همه چی درست ...

من ساداتم انقد جدمو قسم دادم کمکم کنه خیلی من سختی کشیدم دوبار خونم اتیش گرفته  چندین بار شوهرم تصادف کرده همش بد میارم الانم دارم میمیرم اشکام بند نمیاد😔😔😔😔

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بقران دارم دق میکنم دارم سکته میکنم خونمون اتیش گرفته وسایل ندارم از یه طرفم یکی زد ب شوهرم پاش شک ...

عزیزدلمی ، آروم باش ، هیچکی قرار نیست تو رو بیرون کنه ، حق نداره ، نرو بیرون میخواد چه غلطی کنه مثلا ، باید قانونی اقدام کنه که فعلا نمیتونه 

من واست دعا میکنم

عزیزدلمی ، آروم باش ، هیچکی قرار نیست تو رو بیرون کنه ، حق نداره ، نرو بیرون میخواد چه غلطی کنه مثلا ...

وضعیت مالیش خیلی خوبه بعد یه پسر داره شر میترسم بیاد مارو کاری کنه با چاقویی چیزی  بعد برداشته میگه پول ندید تا اخرشب قفل در حیاطو عوض میکنم😔😔😔😔😔

چرا آتیش بگیره؟؟

نمیدونم بخدا اصلا اتش نشانی دلیلشو نمیگه  اعصاب ندارم دیگه😭😭خدا چرا منو نمیکشه

نه کفر نگو لطفا ، انشالله همه مشکلاتت حل میشه فقط صبور باش و ازش کمک بخواه

صاخب خونم تا اخرشب مهلت داده من چیکار باید کنم چرا خدا منو نمیبینه با این سن چرا انقد با سختی بکشم😔😔

چقد نامرده واقعا ، آشنایی کسی رو ندارین آخه

با خانواده شوهرم بخاطر بچه دار نشدنم قطع رابطه ام  داداشم دارم مستاجرن هرکدوم چندتا بچه دارن  ندارن بدن یه پدر و مادر پیر دارم ک ۷۰  ۷۵سالشونه ن بازنشستگی دارن ن چیزی بابام با ۷۵سال سن دستفروشی میکنه😔😔😔😔

با خانواده شوهرم بخاطر بچه دار نشدنم قطع رابطه ام داداشم دارم مستاجرن هرکدوم چندتا بچه دارن ندارن ...

خب پیش همون مادرشوهر پدر شوهرت برو اشکال نداره ، الان به خاطر شرایط مجبوری عزیزم ، تنها راه همینه آخه

چقد بد ذاتن ، برو با زنش حرف بزن شاید اون یکم آدم باشه

زنش انقد میترسه از شوهرش  گفتم بهش حبیبه خانم ندارم بخدا میگه من نمیدونم ب شوهرم بگو بقران چندتا معازه دارن ولی وضعمو میدونه و اینکارو میکنه پیش پولم ۱۵میلیونه