آرتیح مدیر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3615 عنوان نمرات یازدهممون اومددد عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1767 بازدید | 117 پست اگه سرعت نت یاری کنه عکس میزارم نظر بدید رو شیمی اعتراض زدم ولی نمره خوبیم نمیگرفتم قطعا ترمیم میزنم زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی... 1404/04/02 | 14:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3615 واسه اون کاربر ک گفت تو یه کانال بوده کارنامت مال خودته یا نه گذاشتم زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
_setare_ordibehshtii عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 10067 عزیز من فقط پرسیدمچون توو کانال دیده بودم تعجب کردمنمراتتم عالیه ماشاءالله ♥♥♥ به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3615 مال من نوشت بزودی منتشر میشود یعنی چی؟ یعنی الان میاد زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3615 عزیز من فقط پرسیدمچون توو کانال دیده بودم تعجب کردمنمراتتم عالیه ماشاءالله ♥♥♥ نه ناراحت نشدم فقط خواستم بگم دارم راستشو میگم😂مرسی♥️♥️ زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3615 ماشالله نمراتت خوبه فقط شیمیمون بد شده زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
albalounas عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 1672 ماشالله نمراتت خوبه فقط شیمیمون بد شده خواهر ریدم کجاش خوبه😂🥲خانواده ی زخمهایی میزنن
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3615 خواهر ریدم کجاش خوبه😂🥲خانواده ی زخمهایی میزنن همه بجز شیمی بالای ۱۷ هست بنظر من که خوبه خب باید در نظر داشته باشی سطح امتحانای امسال بالا بود خانوادتم باید درک کننبرا چ درسایی اعتراض زدی زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
albalounas عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 1672 همه بجز شیمی بالای ۱۷ هست بنظر من که خوبه خب باید در نظر داشته باشی سطح امتحانای امسال بالا بود خانو ... دینی جا به جا نوشتم نمرشو ندادن بهم دینی شیمی عربی
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 3615 دینی جا به جا نوشتم نمرشو ندادن بهم دینی شیمی عربی اوکی منم واسه شیمی زدم کی شروع میکنی واسه کنکور خوندن زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
albalounas عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 1672 اوکی منم واسه شیمی زدم کی شروع میکنی واسه کنکور خوندن هنوز داخلی های ما مونده بدم بعدا