2777
2789
نواکنه ابرسانش که خیلی خوبه هم به پوست من هم به پوست خواهرشوهرم اقتاده

ضد آفتاب جوش انداخت 

ابرسان و تازه میزنم نمیدونم چی بشه

واسم دعا کنید لطفا🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو متخصص پوست 

طبق نوع پوستت سرم و کرم استفاده کن 

پوست منم به بعضی برندها حساسه 

مثلا با محصولات ویتالیر صورتم پر جوش میشه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

ضد آفتاب مای برا من پوستمو تیره کرد و باعث جوش شد شاید روتینت مناسب پوستت نیست

خیلی تعریف کردن ازش منم گرفتم اصلا خوب نیس بعد چند دقیقه چرب و براق میشه 

واسم دعا کنید لطفا🙏

ابرسان کلینیک اگ اصلشو پیدا کنی برا نوع پوستت هم براساس چرب و خشکش موجوده و خیلی خوبه برا همه نوع پوست جوابه همه ارایشگرای خیلی معروف از اون استفاده میکنن

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

برا لک های لیزر برو 

بعدش ضدافتاب مای خودش لک آوره 

من بیوتی آف جوسان میزنم خیلی راضیم 

قبل اینم سان سیف میزدم از اونم راضی بودم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

به مدت یکی دوماه به طور مداوم از ضد افتاب بی بی یا سی سی استفاده کن ( از فروشنده بپرس کدوم مناسب پوستت هست )

پوستت رو چند درجه روشن تر و شفاف تر میکنه

برای من جوش هام هم از بین رفت و دیگه جوش نزدم

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..