2777
2789

کرج رو زدن 😭

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کجاشو

نمی‌دونم 

فقط پشت بوم دیدم انگار وسط شهر بود 😭😭

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

چ گیری افتادیم این وضعیت تا کی ادامه داره دارم دیوونه میشم دیگه

منم دارم دیونه میشم 

خیلی حالم بده 

همش میایم تهران میریم کرج میایم تهران میریم کرج 

اسیر شدیم 

منم دارم دیونه میشم خیلی حالم بده همش میایم تهران میریم کرج میایم تهران میریم کرج اسیر شدیم

من خودمم کرجم ولی اومدم شهرستان دلم تنگ شده براخونم حالا ب این موقع ووضعیت باردارم هستم نمیدونم چی قراره پیش بیاد😭

من خودمم کرجم ولی اومدم شهرستان دلم تنگ شده براخونم حالا ب این موقع ووضعیت باردارم هستم نمیدونم چی ق ...

خوشبحالتون 

ما ماشین نداریم جایی بریم 😭😭😭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز