2777
2789
عنوان

لطفا بیاین اولین تاپیکم

175 بازدید | 13 پست

سلام دوستای خوب نی نی سایتی

بعداز سالها حواننده خاموش بودن دو روز عضو شدم و این اولین تاپیکم هست لطفا نظر بدین.

من بعداز زایمانم کنی تپل شدم البته قبلشم چندادن باربی نبودم😆😆ولی خب حالا دیگه دلم میخاد برای لباسم توی یه مراسم دیدار نیمه رسمی نیمه صمیمی یه ایده شیک وخاص داشته باشم که هم مدل هم رنگش اندامم کشیده تر و بی نقصتر و لاغرتر نشون بده.

هم اینکه رنگش مشکی نباشه چون زیادی مشکی دارم.ولی رنگای تیره دیگه و...مشکلی ندارم لطفا کسایی که رنگ شناسی بلدن نظر بدن.

سومم اینکه اخیرا توی سفرم یه لباس فرم معماندار هواپیما دیدم خیلی خوشم اومد دلم میخاد یه مانتو شلوار یا سارافون و  یرسارافون وشلوار شق ورق خوشرنگ که ظریفتر نشون بوه بدوزم عجله هم‌دارم ولی ایده ای ندارم.اها دلمم میخاد یقه اش کرواتی باشه و از این مدل جدیدا که گردنو میپوشونه چون صورتم بیضی هست این‌مدل یقه بهم میاد.

لطفا هرکسی ایده ای عکسی نظدی داره بمن بگه ممنون میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدررررررررررر ایده داری خودت...اینا ک گفتی همه ایده بودن دیگه☺

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍

مرسی دوستای خوبم‌که اومدین وخوش امد گفتین.

بله ایده ولی همه اش پراکنده اس.

نمیدونم چه رنگی بدوزم قدش کوتاه یا بلند؟چه مارچه ای؟مانتو شلوار یا سارافون شلوار با یه بلوز یقه بلند کرواتی؟

عضویتت مبارک عزیزم..

ی شلوار سرمه ای یاقهوه ای تیره بدوز دمپا باشه؛روشم دوخت بره مثل خط اتو...

بای سارافون همون رنگ ویقه کرواتی بلندیشم تا روی زانوت باشه..

اگه قراره قهوهای بدوزی کراواتی سارافونتو کرمه بدوز اگه میخوای سرمه ای باشه طلایی..ی زیر سارافون رنگ کراواتیه یقتم بپوش..با ی روسری مخلوطی ازدورنگ..

حتماکفش پاشنه داربپوش ک زیباتر دیده بشی...

این باایدههای خودت بود..

اون منم برات دنیارو عوض کردم و جونمم فدات💓عاشقونه کردم اون صدای خنده هات😂منو دیوونه کرده دیگه بگه جونم برات،بزار بگم برات👩‍💻 چ کاری تو دادی دستم حالت نگات🙂وقتی چشم تو چشممی و مثل این صدات🙃اگه باشه بجز تو دیگه ب چشم نمیاد،اگه باشه بجز تو دیگه ب چشمم نمیاااد😎باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕دیگه چی بهتر ازاین واسه دوتامون💑باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕واسمون میمونه این شب و روزامون💫تو اخر احساسی و اما منو بیشتر از اینی ک هستم حیرون نکن🤪اگه حس میکنی قلب توام بامنه حرفای دلتو دیگه پنهون نکن🤫تو اروم و من اخر بی طاقتم هرجوری ک باشی پیش تو راحتم🤠هرچی ک بخوای از دل من دورشی🚶‍♂️ب عاشق تو بودن دادی خوب عادتم😍باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕 دیگه چی بهتر از این واسه دوتاامون💏عاشقتم مردمن😘
عضویتت مبارک عزیزم.. ی شلوار سرمه ای یاقهوه ای تیره بدوز دمپا باشه؛روشم دوخت بره مثل خط اتو... بای ...

مرسی مدلت برای یقه سارافون چیه؟

جوری باشه هم مدل یقه زیرسارافونی نما داشته باشه هم پهن وچاق نشون نده

یقیه سارافونتو کراواتی دیگه...زیرسارافونیم ک گرد وساده

اون منم برات دنیارو عوض کردم و جونمم فدات💓عاشقونه کردم اون صدای خنده هات😂منو دیوونه کرده دیگه بگه جونم برات،بزار بگم برات👩‍💻 چ کاری تو دادی دستم حالت نگات🙂وقتی چشم تو چشممی و مثل این صدات🙃اگه باشه بجز تو دیگه ب چشم نمیاد،اگه باشه بجز تو دیگه ب چشمم نمیاااد😎باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕دیگه چی بهتر ازاین واسه دوتامون💑باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕واسمون میمونه این شب و روزامون💫تو اخر احساسی و اما منو بیشتر از اینی ک هستم حیرون نکن🤪اگه حس میکنی قلب توام بامنه حرفای دلتو دیگه پنهون نکن🤫تو اروم و من اخر بی طاقتم هرجوری ک باشی پیش تو راحتم🤠هرچی ک بخوای از دل من دورشی🚶‍♂️ب عاشق تو بودن دادی خوب عادتم😍باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕 دیگه چی بهتر از این واسه دوتاامون💏عاشقتم مردمن😘

ولی راستش اگه نظر منو بخوای میگم ی جلیقه دامن بدوز خیلی شیک برای زیرشم ی شومیز بایقیه کرواتی بدوز...رنگ کرم قهوه ای..سرمه ای زرشکی..خردلی کرم.‌.جلیقه تایکم زیرباسن..دامنم تاروی مچ پااااا وراسته...خیلی شیک میشه مخصوصا اگه ی طرف جلیقتو سنگ دوزی کنی

لاغر شو عزیزم لباس زیاد تاثیری رو وزن نمیزاره

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
لاغر شو عزیزم لباس زیاد تاثیری رو وزن نمیزاره

بله گلم ولی اخه فرصتی نیست تا مهمونی.

بعدم توی شیردهیم نمیتونم رژیم بگیرم بچم گناه داره.

باشکاهم کسی رو ندارم بچه نگهداره من برم

اینم ایده خوبیه ولی من دامن پوش نیستم

دیگه نمیدونم هرجور خودت دوس داری