2777
2789
عنوان

ممکنه جادو و اینا باشه کمردردم

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 36 پست
نه گلم یعنی چی

من هر چی از خونه دورتر باشم حالم بهتره 

دردهای استخوانیم خوب میشن .. تا برمیگردم خونه انرژیه منفی خونه با شاید همون جادویی که تو خونه هست منو درمانده و مریض میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ملت بیکارن کمرتو جادو کنن 🤣🤣🤣

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

مسخره نکنید من یبار رفتم پیش دعا نویس و خیلی سلوغ بود نوبت میگرفتن و تو نوبت نشسته بودم خیلی از خانوما حتی دردایی که دکترا نتونسته بودن درمان کنن دعا نویس خوب کرده بود و دوباره اومده بودت واسه مشکلات دیگشون ..ادمی ک دشمنت باشه حتی سلامتیتو دعا میده چقدر شما خوش بین هستید به دنیا‌.منم یزمانی خرافات میدونستم ولی دیدم چه چیزایی برام گرفته بودن زندگیم تباه بود

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

منم همین قضیه برای شوهرم چندین باری پیش اومده یک زن عمو داشته ک دختر...میخواسته بده شوهرم اما اون مخالف این اذواج بوده از اون زمان ک اذواج کردیم هر کار و بلایی نبود ک سرم نیاره الانم ک حتی ۳ تا بچه هام بزرگ شودنم بازم کوخش رو میریزه  گاهی شوهرمم همین طوری میشه نیازش ب صفر میرسه اما اگر دعایی نباشه نیازش خیلی بالا میره احتمالش هست

عزیزم 

برو به طور جدی دنبال حل مشکل کمر درد باش

به این خرافه ها هم برای خودت دامن نزن

این همه جا، بیکارن بیان کمر تو و جادو کنن؟ 

خدایی ما پوسته ی ظاهری مدرن داریم

تو 500 سال پیش موندیم 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ن چ ربطی داره ؟ادم خندش میگیره از افکارتون

اووووه نمیدونید با جادو چکارایی میکنن، تو همین جنگ الانم نمیدونید چه طلسماتی کار گذاشتن

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

این حرفا چیه میزنید اخه تو این زمونه!!! بعد میگن چرا هنوزم فالگیرها و دعا نویس ها دارن مردم رو میچاپ ...

اصلا نگو خرافات منم تا زمانی ک زخمش نچشیده بودم میگفتم خرافات ۲۱ ساله ک زن عموی حسود شوهرم با ۳ تا بچه زندگی مو ب گوه کشیده ب باور رسیدم 

عزیزم برو به طور جدی دنبال حل مشکل کمر درد باشبه این خرافه ها هم برای خودت دامن نزناین همه جا، بیکار ...

شما یچیزی میگی واسه خودت الان با همین دعا و جادو حتی نتیجه بازی فوتبال تعیین میکنن بهترین دعانویسای دنیا تو عربستان اند و ببین مردمش با پولشون و این قدرت چه کارایی میکنن و حتی اسم خودتون با احترام تو هزاران سال پیش مونده...این یچیزیه امروزه میگن انرژی و کائنات و فلان

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟