2821
2789
نه میگیری برام نیتمم ک‌خودت می‌دونی

سعادت و خوشبختی چون هلال ماه نو به زندگیت سرک خواهد کشید. خداوند برکات و نعمات خود را شامل حالت خواهد نمود. قصد انجام معامله ای را داری. هرچه سریعتر اقدام کن که گرچه بهای سنگینی را در این معامله باید پرداخت کنی اما بدان که حاصل آن سود سرشاری است که نصیب تو خواهد شد. به حرفهای دیگران اعتنا نکن و کار خود را انجام بده.

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم برای منم میگیری ؟ نیتم اینکه کی برمیگردیم به هم

اگر تا این حد به او (به این کار) علاقه مندی پس باید در مقابلش فداکاری بسیار کنی و از «من» بگذری. تو او را بهترین می دانی و به او علاقه و اعتقاد داری پس اگر چنین است باید درمورد تصمیم گیری های او راجع به آینده و زندگی انعطاف بیشتری از خود نشان دهی و بدان او صلاح تو را بسیار خوب می داند.

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

فالگیییییییر؟؟؟؟؟؟ :/ ن نیستم اصلااااااا و کار درستی نمیدونمش و جز ف ال حافظ ب چیزی اعتقاد ندارم هم ...

عزیزم اگه به  حافظ اعتقاد داری برا منم بگیر.. دلم میخواد بفهمم جنسیت بچم اونی که میخوام هس یا نه😥😥

حالا حسشپ به من بگو دیگهههههههههه

یادم نمیاد کی هستی

آیزایمر ندارم ولی دارم جواب نزدیک ۳۰ نفرو میدم😫

دوباره بپرس لطفا

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

حس اقایی که حمید اسمشه به منو حس اقایی که اول اسنش م داره بع من میگی

یکیشون فیکه

سعی بیشتر بشناسیشون

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بله درسته خوردم فعلا هم که کسی تو زندگیم نیست بنظرت چند سالگیه ازدواجم ؟ ۲۲ سالمه

فعلا سنی نداری

در آینده کیس مناسب پیدا میکنی

تاریخ دقیق رو نمی‌دونم ولی زیاد دور نیست