2777
2789
عنوان

همسرم کم حرفه

565 بازدید | 53 پست

شوهرم خیلی کم حرف اویل زندگیمون هم هر دو ذوق داشتیم الان هرچی میریم جلوتر انگار ذوقمون هم کور میشه کم کم 

اخلاقاش خیلی خوبن خیلی نجیب مهربون وفاداره با درک با ملاحضه هستش ولی کم حرف مثلا میاد برا ناهار خونه میره تو گوشی تا ناهار اماده شه بعدش در حد دو سه کلمه یا بوسم میکنه یا بغل اینا باز میره تو گوشی شب هم شام میخوره بیرون دور میزنه میاد خونه دو سه ساعت تو گوشی تا بلاخره من چراغ هارد خاموش کنم برا خواب بغلم میکنه اینا بعد میره میخوابه اون روز بش میگم اخلاقت خیلی خوبه چرا کم حرفی میگ بلد نیستم خو چی بگم😂😐 بعد من دوست دارم باهاش وقت بگذزونم باهم چالش انجام بدیم منچ یا ورق بازی کنیم یا فیلم ببینیم ولی اون زیاد پیشنهاد نمیده فقط ی سری ک دید من اینجور بازیا دوس دارم رفت بازی برج سازی نم چیو خرید سه چهار بار بازی کردیم دیگ بیخیالش شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو حرف بزن 

نامزد منم همینطوره مخصوصا مسافرت اوایل رو میدادم تا خود مقصد میخاست سکوت کنه 

حرف زدن یه طرفه سخته تو سعی کن هی بگی بپرسی تعریف کنی از اون بخوای تعریف کنه یا تو خونه سوال بپرسی باهم تو اینستا بچرخین 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

معتااده گوشیه😐 .هرثانیه تو گوشیه پس کی ب کاراش میرسع

اره خیلی وابستگی داره ب گوشی من خودم مجرد بودم هم وابستگی داشتم ولی ازدواج کردم خیلی کم تر شد ب مرور این ن 

خوشی زده زیر دلت دیگ زندگی همینه ادم هیجانش میخوابه تعهد جاش میاد

خب منم ی هم کلام میخوام وگرنه برا چی ازدواج کردم حتی پدر و مادرمم بیشتر باهام حرف میزدن