2777
2789
هیچ کاری نمیشه کرد فقط مثل دیوونه ها نمیتونیم تو این سن خوشی کنیم بعدهام غصه میخوریم چرا ۲۰ سالگیمون ...

آره غصه میخورین.من بعنوان یه فرد بیست و هفت ساله اینو میگم که پشیمون میشید ازینکه بیست سالگی شاد نبودید

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرااتفاقاخودش پولوواریزکرداقاسری پیش نفرچهارم دراومداین سری هم فکرکرداولادرمیادبه کو ن ش برخورده

بگو مگه دست من بود ک نفراول بشم یادوم علم غیب نداری ک والا ازدست این مردا....حالاصورتت چراداغونه

محتاج دعای همتونم حتی یک صلوات  
آره غصه میخورین.من بعنوان یه فرد بیست و هفت ساله اینو میگم که پشیمون میشید ازینکه بیست سالگی شاد نبو ...

من با اینکه میدونم ولی کاری نمیتونم بکنم برای خودم

یا عباس باب الحوائج مددی یا عباس نزار زمین بخورم
این چند سال اول جونیم برام خیلی سخت گذشت

سعی کن بیخیال باشی به آرزوها وخواسته ها چیزیایی که دوست داشتی و بشون نرسیدی فکر نکن.به خوشی های کوچیک و ساده دم دستی فک کن و اونارو واسه خودت بزرگ کن.اکثر این آدمایی که انقد شادو شنگولن از بی خیالی و هدف نداشتن و اینهاس.اصلا فک نمیکنن باید هدف داشته باشن اصلا نمیدونن هدف چیه با چه ه نوشته میشه.دیدم که میگما

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

بگو مگه دست من بود ک نفراول بشم یادوم علم غیب نداری ک والا ازدست این مردا....حالاصورتت چراداغونه

ازناراحتی شبامیره سرکارنصف شب میادمنم میام خونه مامانم نمیخوابم تابیادبخوابم بیدارم کنن گریه میکنم

برام صلوات میفرستی
من با اینکه میدونم ولی کاری نمیتونم بکنم برای خودم

میتونی.من بیست سالگی افتضاحی داشتم.چند برابر ظرفیتم درگیر مشکلات بودم.ولی توی سن پایین آدم انرژی داره.قویه.به مرور جسارت آدم کم میشه.لذت ببرید از بیست سالگیتون

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...

من اون موقع که همسن شما بدم حس شمارو داشتم و فکر میکردم خیلی بدبختم اما الان 27سالمه و به اون روزا فکر میکنم به خودم میگم چقدر جو افسردگی کاذب داشتم.و الکی حساس و داغون بودم. الان احساس میکنم روحیه ام نسبت به اون سالها بدتر شده اگرچه نمیزارم افسرده بشم چون زندگی خوبی دارم با همه مشکلات و خوبیهایش و خوشیهاش. همه چی دست خودمونه و مراقبت از روح مهمتر از مراقبت از جسمه. اگه اینقدر که ما به ظاهرمون اهمیتی میدیم. به روحمان،و احساسمان اهمیت بدیم حال جسمی و روحی همه خوب میشه.یکم به روحتون برسید عزیزای دلم. فقط کار خودتونه... 

میتونی.من بیست سالگی افتضاحی داشتم.چند برابر ظرفیتم درگیر مشکلات بودم.ولی توی سن پایین آدم انرژی دار ...

منم عین شما چند برابر سنم مشکلات دارم😔

یا عباس باب الحوائج مددی یا عباس نزار زمین بخورم
من اون موقع که همسن شما بدم حس شمارو داشتم و فکر میکردم خیلی بدبختم اما الان 27سالمه و به اون روزا ف ...

هی تازه تو بیست سالگی میخام طلاق بگیرم 

وای منم میخاستم تاپیک بزنم.از خودم بدم میاد بددهن شدم تا یکی یچیزی میگه ک خوشم نمیاد همون لحظه ضربان قلبم میره بالا.با هیچی شاد نمیشم ووااااییی😭😭ارایش دوست دارم ولی الانا هرچی ارایش میزنم بدم میاد همون لحظه پاکش میکنم.حتی باوجود شرایط مالیه بدم وگرونی لوازم ارایش ک قبلن عاشقشون بودم ببین وضعم چ داغونه😢😢همش گوشه گیری وخاب الودگی چیکارکنم افکار منفی ودعوا با نامزد تا گریه کنم 😭😭خدایا چمهههه.۱۹ ساالمه😔😔😢😢

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792