2777
2789
عنوان

سوال درمورد قرص شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 57 پست
این بچت پسر؟   وای چقدر سخت خدا نصیب من نکنه بارداری نا خواسته همین یه دونه بسمه نصف موهام ریخ ...

دخمله😌

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍
منم الان مث شمام پسرم ۱۱ ماهشه ۱ ماهه باردارم

فک کنم من فاصلشون کمتر باشه😒

دنیاهمه هیـــــــچ وکاردنیا همه هیـــــــچ، ای هیــــچ برای هیـــچ بر هیــــچ مپـــیچ...دانی که پس از مـــــرگ چه ماندباقی؟عشق است ومحبت است وباقی همه هیــــــــــــــچ😚👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم الان مث شمام پسرم ۱۱ ماهشه ۱ ماهه باردارم

چندسالتونه؟؟؟؟؟😜

منم چهار ماههزایمان کردم پریود نشدم جلوگیری هم فقط طبیعی اصلا مگه با بچه میشه کاری کرد ماهی یه بار ر ...

منم پسرم نمیخوابید اما کم کم خوابش تنظیم شد الان میخوابه و هر سه ساعت فقط واسه شیر خوردن پا میشه 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
ببین این قرصا ضعیفن مثل قرص ال دی نیستن از روز ۳وم پریودیت باید شروع به خوردن کنی و هفته ای هم ک تخم ...

اگه از قرص ال دی استفاده کنم واسه بچم ضرر داره؟؟؟ حتما طعم شیر عوض میشه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
منم پسرم نمیخوابید اما کم کم خوابش تنظیم شد الان میخوابه و هر سه ساعت فقط واسه شیر خوردن پا میشه&nbs ...

حتما شیرت سیرش میکنه پسر من ساعتی یه بار پا میشه سیر نمیشه لابد 

خوابش هم روز به روز بدتر میشه اولا بهتر بود 😢

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
پس چرا تیکرت آبی 

خخخخ خودم خیلی پسر میدوستم واس همین😄

اولیت چیه؟

اونم دخممممل😍