2777
2789
عنوان

حرف نزدن کودک

167 بازدید | 26 پست

پسر من ۳ سال و ۴ ماهشه ولی هنوز هیچی نمیگه 

فقط چند تا کلمه 

حتی ب من مامان هم نمیگه ولی میدونه من مامانم

فقط تکرار میکنه هر جا دکتر بردمش درست نشد 

گفتار درمانی هم اثر نکرد نزدیگ یکساله میبرم

گفتار درمانی رو ادامه بده انشاءالله بزودی حرف میزنه زیاد تکرار کن کلمات رو 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تشخیصشون چی بوده؟

همه یه بررسی‌ها رو کردی؟

چون الان باید صحبت کنه

مثلا پسر من سه سال و سه ماهشه و هم سن پسر شماست اما چون حافظه اش ضعیفه و نمیتونه یک داستان رو روون تعریف کنه گفتار درمان براش هفته ای یه جلسه گذاشته

من خودمو پارساااال به زمین و زمان کوبیدم و گفتم بچه ی من مشکل داره مگه میشه اینطوری حرف بزنه کسی زیر بار نرفت !!

همه گفتند نرماله حتی ام را ای هم شد

تا اینکه کاشف به عمل اومد درز اصلی جمجمش بسته شده و جراحیش کردیم و خوشبختانه بچه از این رو به اون روووو شد

منظورم اینه که همه بررسی‌ها شده؟

سلام عزیزم. پسر من۳سالو۶ماهشه. مشکل گفتار داشت از۷یا۸ماه پیش میبرمش گفتار درمانی تا الان خداروشکر پیشرفت داشته داره دوکلمه و سه کلمه ای حرف میزنه. درصورتی ک از قبلش نهایت۱۰کلمه میگفت و اصلا هم تکرار نمیکرد. ناامیدنشو جلسات مداوم برو. هفته ای چندجلسه میبری؟ 

سلام عزیزم. پسر من۳سالو۶ماهشه. مشکل گفتار داشت از۷یا۸ماه پیش میبرمش گفتار درمانی تا الان خداروشکر پی ...

جلسه هاتون چند دقیقه است ؟ 

برای ما یه ربعه واقعا مناسب بچه ای ک زیاد نمی‌فهمه نیست 

جلسه هاتون چند دقیقه است ؟ برای ما یه ربعه واقعا مناسب بچه ای ک زیاد نمی‌فهمه نیست

من دوبار درهفته میبرم وهر جلسه ای نیم ساعت. هروزم خودت باید نیم ساعت یا یک ساعت باهاش کار کنی. اگه بتونی هرروز ببری خیلی زودنتیجه میگیری. جلسه ای چقدرمیگیرن از شما؟ 

من دوبار درهفته میبرم وهر جلسه ای نیم ساعت. هروزم خودت باید نیم ساعت یا یک ساعت باهاش کار کنی. اگه ب ...

نیم ساعت خیلی خوبه 

من جلسه ای ۴۰۰ میدم یک ربع . هفته ای دوبار