2777
2789
عنوان

شلوار بزور گرفتم بیچاره شدم

117 بازدید | 5 پست

رفتم شلوار بخرم مشکی بود چقد خوشگل بود خدااا

بعدش مامانم گفت نه این فلان بهمانه بدرد تو نمیخوره هی داشت دعوا میکرد نخیرم فلان بهمانه گفت این آبی بردار بهتره با هزاران دعوا مجبورم کرد بخرم رفتم خونه پوشیدم دیدم تنگه خیلی اصلا ران و پام خیلی بد شد خیلی حالم بهم خورد گفتم تنگه فلانه بعد گفتن تقصییر خودته 😡😡

یعنی چی منو بدبخت کردن اگه عوض نکنه چی 😭😂💔

۸۰۰تومن پولش دادم آخه...بعدشم لباس ماله من بود نه اون انقد اینا لجن 

اعصابم خورده 

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

نمی‌خریدی دعوا میکردی همش میگفتی مشکی می‌خوام ای بابا

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همونجا پرو نکردی؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

چرا همونجا پرو نکردی؟

کلا تنگه چرته مدله لیه شلواره بعد من خوشم نمیاد از لی فقد اون مشکیه خیلی خوب بود از بس اینا لجن 😡😡

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز