2777
2789

خانما میخوام مودم سیمکارت td lte ایرانسل بخرم، اگه مودم ایرانسل دارید نت جهانیش وصله یا اوناهم قطع و ملی هستن؟ 

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب آشپزی پیاده روی تلویزیون 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
خانما میخوام مودم سیمکارت td lte ایرانسل بخرم، اگه مودم ایرانسل دارید نت جهانیش وصله یا اوناهم قطع و ...

قطع

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

تابلو فرش میبافم قلاب بافی و آشپزی میکنم مربا درست کردم ۷ مدل چون قرار بود مهمون بیاد . کارهای هنری و رفع نواقص لحاف تشک و اینا 

برای مادر شدنم و سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید.💜🤍              دوستان لطفاً قبل از پاسخ دادن ، عنوان تاپیک رو با دقت بخونید .    به ملانصرالدین گفتند آش بردند گفت: به من چه . گفتند :آخر به خانه ی شما بردند گفت : به تو چه ؟ در کار هم دخالت نکنید . تا از تو نپرسیدند نظر در باره ی چیزی نده . 💜🤍 
مایکت فیلم میبینم

مایکت نرم افزار هست یا سایت ؟ از کجا دانلودش کنم 

برای مادر شدنم و سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید.💜🤍              دوستان لطفاً قبل از پاسخ دادن ، عنوان تاپیک رو با دقت بخونید .    به ملانصرالدین گفتند آش بردند گفت: به من چه . گفتند :آخر به خانه ی شما بردند گفت : به تو چه ؟ در کار هم دخالت نکنید . تا از تو نپرسیدند نظر در باره ی چیزی نده . 💜🤍