2777
2789
عنوان

چت شوهرم با زن خارجی

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 60 پست

خداروشکر تموم شده 

شاید یک دوره ای از بیکاری اینکار و کرده بیخیالشزشو 

هر زمینی رو شخم بزنی کرم پیدا میکنی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من ادم هول رو هر چه زودتر باید از خودت دور کنی

کی هول نیست واقعا؟ تو اجتماع انگار مردا بهترن یا حداقل احساس من اینه، ولی تو مجازی همه هار و حشر..ی و هول !!! به هر کی میرسن‌ میخوان یه حرکتی بکنن

عزیزم ببین اصلا نه عادیه نه کار همه مردهاست 

با این حرفا فقط خیانت و هرز پری را عادی جلوه میدن 

اول بشین فکرهات و بکن 

بعد واکنش نشان بده 

یا باید حواست و جمع کنی و فعلا هیچی نگی ولی مدارکش و نگه داری 

یا مدارک و نگه دار به روش بیار و جرششششششششششششش بده 

ببین دفعه اول که خواستی بهش بگی حالش و جا نیاری دفعه دوم و سوم و دهم هم اتفاق میافته

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
کی هول نیست واقعا؟ تو اجتماع انگار مردا بهترن یا حداقل احساس من اینه، ولی تو مجازی همه هار و حشر..ی ...

چی بگم ادم پاکم هست ولی

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

منم وقتی دخترم تازه به دنیا اومد تو گوشی شوهرم کلی فیلم ناجور پیدا کردم ، جای خوابشم به بهونه صدای گ ...

قبول ندارم جمله اخرتون رو 

مگه حیوانن که نتونن کنترل کنن؟

از سن ۱۵ تا ۲۰ سالگی که زن نداشتن اونجا هم وضعشون همین بوده؟

بعضیا بی لیاقتن قدر زندگی رو نمیدونن 

معلومه بچه کار داره به جای کمک همچین کار کثیفی میکنن

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

منم فکر می کردم شوهرم پاکه اونم نه یک سال دو سال، 20 سال!

همه که اینطوری نیستن چطور من تو زندگی پاکم پس مثل ماهم هست ربطی نداره 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

کی هول نیست واقعا؟ تو اجتماع انگار مردا بهترن یا حداقل احساس من اینه، ولی تو مجازی همه هار و حشر..ی ...

خیلی از رفتار های بد افراد به دلیل ترس از برخورد جامعه و قانون بروز داده نمیشه 

توی مجازی دست طرف بازه 

شناساییش سخته 

برای همین اون روی خودشو نشون میده

ولی واقعا بستگی داره با کی داری حرف میزنی و نوع و برخورد دو طرف به چه شکله 

من تاحالا نشده با مردی توی مجازی حرف بزنم و این اتفاق هایی که میگید  بیوفته 

چون به نظرم از همون اولم یه حس کوچیک میگه طرف مقابل به چه شکله ته تهش 

فقط باید اعتماد کنی به اون حسه و با طرف دیگه حرف نزنی

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

خیلی از رفتار های بد افراد به دلیل ترس از برخورد جامعه و قانون بروز داده نمیشه توی مجازی دست طرف باز ...

من با کسی حرف نمیزنم‌عزیزم  حتی به اندازه یک سلام ،شوهر دارم اهل روابط بیرون از خانواده نیستم ،دوست ندارم چون میدونم تهش چیزی نیست یه حس زود گدر و مزخرف ،از مردا هم دل خوشی ندارم راستش انقدر ازار دارن ،ولی چیزی که دارم‌میبینم اطرافم اینطوریه... مجازی گند زده به روابط ادما به قول شما دستشون اونجا بازه بی ترس همه کار میکنن