2777
2789
عنوان

رضایت از خود

347 بازدید | 18 پست

بچه ها شماها چقدر از خودتون رضایت دارید؟از رفتاراتون،حرفاتون،فکراتون و خلاصه سبک زندگیتون،من اکثر مواقع از دست خودم ناراحتم.چون یا یه حرف عجولانه و بدون فکر به زبون میارم یا یه رفتاری که بعدش پشیمون میشم.تو یه چرخه با دور باطل افتادم .چون فکر میکنم این جریان به عدم اعتماد به نفس مربوطه و چون خودمو سرزنش میکنم باز هم اعتماد به نفسم پایین میاد.اگه کسی این مشکلو داره یا تونسته حلش کنه ممنون میشم کمکم کنه

من از خودم راضی نیسم . اعتماد به نفسم شدیدا پایینه وابسته ام و بسیار تنبل و بی انگیزه

+ بگو بارون بیاد آروم میشم                      _ آروم باش بارون میشم                        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش به حالت .من که همش دارم خودمو نقد میکنم  متاسفانه

کار بدیه...هر کار میکنی خوشحال باش بعدش! به درک که بقیه چی میگن و چی فک میکنن

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

من ارشد گرفتم ولی بچه داری میکنم.دوست داشتم دکترا میخوندم البته بچه داری رو هم دوست دارم ولی کاملا اقناع نمیکنه منو

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

من از سبک زندگیم و نوع تفکر و ... همه چیزم کمال رضایتو دارم. 

فقط تو بخش پیشرفت کاری 75% راضیم.. یعنی از خودم واقعا توقع بیش از اینها دارم, ولی خب نمیشه دیگه هر کاری کنم نمیشود که نمیشود که نمیشود. دلم میخواست الان 22 سالم بود, بعد اینجایی که زندگی میکنم به دنیا اومده بودم تا 100% الان از لحاظ شغلی چیزی بودم که می خواستم.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

اینکه خودتونو نقد میکنید 

عالیه 

نشان دهنده بلوغ فکری یه

ولی اینکه 

اعتماد بنفس تون میاد پایین 

قاعدتا طبیعی نیست

چرا ک

عموما از اشتباهامون درس میگیریم

تا تکرارشون نکنیم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

نکن آدم بالاخره تو زندگیش اشتباه هم میکنه. خوبه به کارهات فکر کنی ولی اصلا استرس نداشته باش. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
نمیشه.بهش که فکر میکنم چرا اون حرفو زدم یا چرا اون کارو کردم خودمو له میکن

ببین  دوسته خوبم

تا جایی ک نقد میکنید 

عالیه

ولی مهم عبرت گرفتنه

یه دفتر بردارید

و تجربه هاتون و درس عبرت هایی ک از

شرایط و موقعیت های مختلف گرفتید

رو بنویسید داخلش

و هر چند وقت یکبار

مرورشون کنید ک دیگه تکرار  نکنید

هم ذهنتون سبک میشه

هم آرامش پیدا میکنید 

هم جلوی خودخوری یه بی فایده تون گرفته میشه

هم یه قدمه رو ب جلوعه و باعث بالا رفتن اعتماد بنفس تون میشه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....